Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΜΕΡΟΣ 1ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

22-3-09 Ο Αντίχριστος γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το όνομά του είναι David (Mayer) de Rothschild!!! (πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί,για το αν είναι η αληθινή ημερομηνία γέννησης του! Διότι ο Αντίχριστος γνωρίζει ότι πολλοί ερευνητές προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν! και γι αυτό,αυτός επίτηδες, μπορεί να αλλοιώνει κάποια από τα αληθινά του στοιχεία για να μας παραπληροφορήσει). Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά της Βικτώριας Schott (γεν. 1949) και του Sir Evelyn de Rothschild (β. 1931) της γνωστής τραπεζικής οικογένειας των Rothschild της Αγγλίας. Το μεσαίο όνομα "Mayer" έχει ληφθεί από το όνομα του ιδρυτή της Rothschild αυτοκρατορίας, Mayer Amschel Rothschild. Σπούδασε στο Oxford Brookes University Πολιτικές Επιστήμες και Συστήματα Πληροφορικής, και αργότερα ακολούθησε με ένα προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου. (Πηγή : Από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια με θέμα : David Mayer de Rothschild)
Ο David (Mayer) de Rothschild είναι ένας Βρετανός Adventurer και Περιβαλλοντολόγος, και
επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Adventure ecology ( οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε το 2005), με αποστολή την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την αλλαγή του κλίματος. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : http://adventureecology.com/
Δείτε το
παρακάτω βίντεο (από το YOUTUBE) με τίτλο :David de Rothschild at Zeitgeist Europe 2007 

Ο David πιστεύει: (….στη δύναμη των ονείρων, δημιουργώντας περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν τα άτομα, τις κοινότητες και τις βιομηχανίες για να γίνουν παράγοντες αλλαγής!!!) Το 2007 το National Geographic τον τίμησε ως έναν Νεοεμφανιζόμενο Explorer που ηγείται μιας νέας γενιάς ηγετών που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων.Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χαρακτήρισε τον David :¨Young Global Leader" δηλαδή :¨Νεαρό Παγκόσμιο Ηγέτη¨!!!

Γιατί πιστεύουμε, ότι ο
David (Mayer) de Rothschild είναι ο Αντίχριστος:

1.προέρχεται από την σατανικότερη οικογένεια του πλανήτη

Η οικογένεια Rothschild είναι υπεύθυνη για εκατομμύρια θανάτους ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη τους τελευταίους δύο αιώνες τουλάχιστον. (Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες στο internet που αναφέρονται στα ιστορικά τους εγκλήματα από το παρελθόν έως τις μέρες μας). Αυτή η οικογένεια είναι η κεφαλή της μυστικής οργάνωσης των Ιλλουμινάτι (εωσφοριστές) που ελέγχει έμμεσα ή άμεσα όλες τις μασονικές στοές του πλανήτη και μέσο αυτών ελέγχει την πλειοψηφία των χωρών και τον εθνικό τους πλούτο!! Σκοπός τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας σατανιστικής κυβέρνησης με κεφαλή της τον αντίχριστο!!! Οι Ιλλουμινάτι έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ των μελών τους, όπως οι ίδιοι λένε και αναφέρουν επίσης ότι ο παγκόσμιος ηγέτης που θα φέρουν θα έχει σχέσεις αίματος με αυτούς , άρα θα έχει άμεση σχέση με κάποιο από τα μέλη τους. Το λογικό είναι να προέρχεται από το ισχυρότερο από τα μέλη δηλαδή την αρχηγική οικογένεια των Rothschilds (άλλωστε και ο Sir Evelyn de Rothschild σαν καλός πατέρας, θα ήθελε ο γιός του να ηγηθεί αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης). Ο διάβολος για να τιμήσει τους πιο πιστούς του συνεργάτες (τους Rοthschilds) θα τους κάνει την τιμή να "εμψυχωθεί" μέσα από έναν από αυτούς!!! Άλλωστε και οι Rothschilds με την σειρά τους με τελετές μαύρης μαγείας επιζητούσαν το ίδιο. Αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει ότι ο David (Mayer) de Rothschild είναι η προσωποποίηση του κακού αλλά αν αυτό το στοιχείο το συνδυάσουμε με άλλα τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα.
2.προέρχεται από την πλουσιότερη οικογένεια του πλανήτη

Αυτή η τραπεζική οικογένεια από το 18ο αιώνα και μετά είχε την δυνατότητα να δανείζει βασιλιάδες και κυβερνήσεις φανταστείτε πόσο πλούτο θα είχε μετά από 2 αιώνες!!! Μερικοί λένε ότι οι
Rothschilds κατέχουν πάνω από το 50% του πλούτου όλου του πλανήτη και κατέχουν (μέσω αντιπροσώπων τους) πάνω από 15000 επιχειρήσεις Παγκοσμίως!!! βέβαια μπορεί αυτό να ακούγεται υπερβολικό αλλά σίγουρα βρίσκονται στην κορυφή των πλουσιοτέρων και ισχυρότερων ανθρώπων του πλανήτη!!! Αφού ο David.. ανήκει σε μια τόσο ισχυρή και πλούσια οικογένεια θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να καταλάβει όποιο πολιτικό αξίωμα ήθελε! Όπως π.χ. να γίνει ένας πρεσβευτής καλής θελήσεως της Ουνέσκο ή πρωθυπουργός μιας χώρας ή ακόμα και Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ..... 

3. Το όνομα του μας δίνει κάποιες πληροφορίες

Το όνομα
David είναι το πιο αντιπροσωπευτικό όνομα της εβραϊκής φυλής (βασιλιάς Δαβίδ πατέρας του βασιλιά Σολομώντα). Άρα χρησιμοποιώντας αυτό το όνομα γίνεται ευκολότερα αποδεκτός ως Μεσσίας από τον εβραϊκό λαό (άλλωστε και η οικογένεια του χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως από το μεγαλύτερο κομμάτι του εβραϊκό λαού αφού βοήθησε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ).

Το μεσαίο όνομα (Mayer) μας υποδηλώνει την αφετηρία της (Τραπεζικής) οικογενείας (από την Γερμανία) και τον επίσημο σχεδιασμό της κατάκτησης του πλανήτη από τον Mayer Amschel Rothschild. Η προσφώνηση de μας δείχνει επίσης και τις Γαλλικές ρίζες της οικογενείας (άρα δεσμούς με την υποτιθέμενη οικογένεια του δισκοπότηρου) Το επίθετό του Rothschild είναι σύνθεση των Γερμανικών λέξεων roth + schild που μεταφράζεται σαν κόκκινη ασπίδα ( που προστατεύει ποιον;;;) αλλά μπορούμε και να το μεταφράσουμε και σαν roth (s) child που ερμηνεύεται Σαν κόκκινο παιδί ή το παιδί του διαβόλου!!! Αν κάνουμε ένα αναγραμματισμό της λέξεις roth μας δίνει την λέξη Thor (o θεός του πολέμου κατά την Νορβηγική μυθολογία!!!). Άρα μπορούμε να ερμηνεύσουμε το Roth (s) child και σαν Thor (s) child, δηλαδή το παιδί του πολέμου!!!

Στο σημείο αυτό, καλό είναι να αναφέρουμε ότι ο Θεός Thor (Θωρ) κρατούσε στο χέρι του ένα σφυρί, που μέσω αυτού έριχνε κεραυνούς εναντίων των εχθρών του. Το γράμμα S (που βρίσκετε στη μέση του ονόματος Thor S child) συμβολίζει τον κεραυνό!!! οι Ναζί το είχαν χρησιμοποιήσει σαν το σήμα του διπλού κεραυνού στην επίλεκτη στρατιωτική μονάδα των SS!!! Ο κεραυνός θεωρείτε το κατ' εξοχήν σύμβολο του Διαβόλου (θεωρείτε ο Σατανά ως αστραπή εκ του ουρανού πεσόντος . Λουκάς Γ18)!!! Στις μέρες μας, το σύμβολο του κεραυνού χρησιμοποιείτε από ορισμένα ροκ μουσικά συγκροτήματα που υμνούν τον Διάβολο αλλά και σε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες π.χ. στην ταινία "Harry Potter" ο κεντρικός ήρωας της ταινίας (ο μάγος Harry Potter- ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον πλανήτη) έχει στο μέτωπό του το σημάδι του κεραυνού!!! το γράμμα S έχει και την συμβολική σημασία του αρχαίου όφεως ( φιδιού-Satan-Σατανάς) και το συναντάμε και στο νόμισμα του δολαρίου, σαν ένα φίδι που τυλίγει τον κορμό του ιερού δέντρου ( $ ). 
4. Η ημερομηνία γεννήσεως του μας δίνει κάποιες πληροφορίες

Το
25 είναι μία σπουδαία μέρα (όπως δηλώνουν οι ίδιοι) γέννησης πολλών μεγάλων θεών-ηγετών του παρελθόντος (Μίθρας – γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, Οσίρης γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, Χριστός γεννήθηκε στις 25
Δεκεμβρίου). Ένα ακόμα παράδειγμα είναι αυτό του Ιβάν του Τρομερού (Ιβάν ΄Δ της Ρωσίας) που γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1530 στην Ρωσία.
Την χρονιά του 1978, που γεννήθηκε ο David, έγινε η ορκωμοσία του Πάπα Παύλου΄β (ο πρώτος Πάπας που υποστήριξε επίσημα την νέα τάξη πραγμάτων οργανώνοντας πανθρησκευτικές φιέστες).
Το 2005 έγινε η ορκωμοσία του Πάπα Βενέδικτου XVI (16ου), την ίδια χρονολογία ξεκίνησε και η επίσημη δράση του ..David (2005 ίδρυσε την οικολογική του, οργάνωση Adventure ecology)!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν, πριν εκλεγεί ο Πάπας Ιωάννης Β', είχε εκλεγεί ο Πάπας Ιωάννης Α',ο οποίος έζησε μόνο 33 μέρες!!! Αυτό που ποτέ δεν θα μάθετε από το Βατικανό είναι ότι ο Πάπας Ιωάννης Α' δηλητηριάστηκε!!! μάλιστα είχε γίνει και άλλη αποτυχημένη απόπειρα μερικές μέρες νωρίτερα (μια μέρα ο Πάπας Ιωάννης Α' συνομιλούσε με τον Ορθόδοξο Μητροπολίτη ..ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Νικόδημο μέσα στο Βατικανό, ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης διψούσε και ο Πάπας του πρόσφερε ευγενικά την πορτοκαλάδα που προοριζόταν γι' αυτόν, το αποτέλεσμα ήταν ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, να ξεψυχήσει μέσα στην αγκαλιά του Πάπα.. ).
Δέκα μέρες μετά τον θάνατο του Πάπα Ιωάννη Α', μαζεύετε το Κονκλάβιο για να εκλέξει ξανά νέο Πάπα, μετά από πολλές συνομωσίες εκλέγετε ο Πάπας Ιωάννης Β' ( σε ηλικία 58 χρονών, ένας από τους νεότερους Πάπες στην ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας). Καλό είναι να γνωρίζετε ότι είχε να εκλεγεί μη Ιταλός Πάπας από το 1520 (εκλογή του Ολλανδού Πάπα Adrian VI), δηλαδή 458 χρόνια!!!
Η ταινία "Illuminati : Δαίμονες και Άγγελοι" περιγράφει ουσιαστικά τα γεγονότα που συνέβησαν το 1978!!! Από εκείνη την χρονολογία και μετά η Καθολική Εκκλησία βρίσκετε επίσημα κάτω από τον έλεγχο των illuminati!!! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και ο καινούργιος Πάπας Βενέδικτος XVI, δεν έχει καταγωγή από την Ιταλία αλλά από την Γερμανία (συγκεκριμένα από ένα χωριό της Βαυαρίας, που ως γνωστόν η Βαυαρία είναι η περιοχή που δημιουργήθηκαν επίσημα οι Ιλλουμινάτι)!!! Μπείτε στην wikipedia και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή του Πάπα Ιωάννη Β' και του Πάπα Βενέδικτου XVI, αξίζει τον κόπο!!!!

Ας κλείσουμε αυτήν την μικρή παρένθεση και ας επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα που είναι ο....David!!!

5. Λόγω της εμφάνισης του όπως βλέπετε και στην φωτογραφία μοιάζει αρκετά με τον Ιησού Χριστό!!!
SOS : προσέξτε την νεκροκεφαλή ( skull and bones; ) στην ζώνη του.. Προσέξτε επίσης, το κτήριο (πυραμίδα) που βρίσκετε στο φόντο (δεξιά), Η πυραμίδα (για όσους δεν γνωρίζουν)είναι ένας κλασικός συμβολισμός των Illuminati!!!
-------------------ο "Μεσσίας" David de Rothschild!!!

Η φωτογραφία είναι από την συναυλία "LIVE EARTH" που πραγματοποιήθηκε στις 7-7-07, στην Ουάσιγκτον και που σαν κύριο ομιλητή είχε τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκόρ!!! Συμμετείχαν επίσης και άλλες μεγάλες προσωπικότητες, κυρίως από την βιομηχανία του θεάματος (τραγουδιστές, ηθοποιοί, κ.λπ.). Σε αυτήν την συναυλία, συμμετείχε και ο David de Rothschild, ο οποίος παρουσίασε και το βιβλίο του, που ονομάζετε 77 πρακτικοί τρόποι για την καταπολέμηση της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη!!!
Κατανοούμε λοιπόν, ότι ο Αλ Γκόρ είναι ένας από τους προπομπούς του ..David!!! αφού βρίσκονται (Αλ Γκόρ και David) την ίδια στιγμή, στον ίδιο χώρο και έχουν τον ίδιο "οικολογικό" σκοπό.. Καλό είναι στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, ότι ακριβώς πριν από 2 χρόνια (7-7-05), έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου!!! Ο αριθμός 77 (που είναι κοινός στις δυο παραπάνω ημερομηνίες αλλά και στο βιβλίο του David..) είναι ένας αποκρυφιστικός αριθμός που χρησιμοποιήθηκε (στο σύμβολο του Αργυρού Αστέρα) κυρίως από τον αρχισατανιστή Άλιστερ Κρόουλι , γνωστός με το παρατσούκλι "το θηρίο"!!! Τον αριθμό 77 τον συναντάμε επίσης και στην επίσημη χρονολογία ιδρύσεως των Illuminati (1776 - 1 (77) 6 ).

Οι Άγιοι πατέρες μας, της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας, μας έχουν δώσει κάποια στοιχεία για τον Αντίχριστο :
θα είναι ένας εμφανίσιμος άντρας, ο οποίος θα κατάγεται από την εβραϊκή φυλή, θα δείχνει (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό) πολύ καλός και ανθρώπινος με μεγάλη ευφράδεια λόγου και θα διακηρύττει νέες καινοτόμες ιδέες. θα κάνει (από ένα σημείο και μετά) και ψευτοθαύματα καθώς επίσης θα δώσει λύσεις (έστω επιφανειακά) σε κάποια παγκόσμια προβλήματα π.χ. θα φέρει παγκόσμια ειρήνη κλπ.  Όλα τα παραπάνω βέβαια θα τα κάνει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων ανθρώπων. Εξυπακούεται ότι θα τον στηρίξει ΌΛΟ το "σύστημα" (πολιτικοί, ηγέτες όλων των θρησκειών, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες, οργανώσεις, Μέσα ενημέρωσης, οπαδοί, κλπ ). Επίσημα, θα λάβει το χρίσμα του Παγκόσμιου Ηγέτη και θα ανακηρύξει μεταξύ άλλων, τον εαυτό του σε Θεό, μέσα στον Ναό του Σολομώντα που θα κτιστεί στην Ιερουσαλήμ (στο οικόπεδο που βρίσκετε σήμερα το τέμενος Αλ Ακσα). Από εκείνη την στιγμή (που θα έχει ήδη συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες του πλανήτη και θα είναι παντοδύναμος) θα δείξει το αληθινό του Διαβολικό πρόσωπο και για 3.5 χρόνια, η ανθρωπότητα θα βιώσει την χειρότερη τυραννία που έχει περάσει ποτέ πάνω στην Γη  Θα υποχρεώσει κάθε άνθρωπο, κάθε κοινωνικής τάξης, κάθε ηλικίας, κάθε φυλής, να δεχτεί το "Σφράγισμα" του, στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο (μικροτσίπ-666). Χωρίς αυτό, κανένας δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πουλάει αγαθά. Στις δύσκολες εκείνες μέρες, οι πραγματικά ελεύθεροι και πιστοί άνθρωποι θα αναγκαστούν να απομονωθούν από τις οργανωμένες κοινωνίες, θα μεταβούν στις ερημιές και εκεί θα επιβιώσουν κυρίως με την βοήθεια του Αληθινού Θεού (μέσω Θαυμάτων!!). Αυτοί που θα συμβιβαστούν με το σύστημα (και θα τσιπαριστούν), εκτός από τις μεταθάνατων επιπτώσεις.. (σταδιακά) θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές αρρώστιες, μεγάλη θλίψη και Πείνα!! Στο τέλος των 3.5 χρόνων, θα "πέσει" ο Αντίχριστος από θεϊκή ενέργεια και μετά θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία!!! Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε, στο τέλος της Αγίας Γραφής, την "ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ".
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, σας αναφέρω ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι ο τελευταίος Αντίχριστος.. Ίδωμεν...
Το μεγάλο κόλπο
(εφαρμόζετε τουλάχιστον εδώ και δύο αιώνες) (…..από το χάος στην τάξη) Δράση-Αντίδραση
Αυτά είναι τα βασικά συνθήματα των
Ιλλουμινάτι (Εωσφοριστές) και αυτά πράττουν :

ΔΡΑΣΗ (Σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο) :

1
. Πόλεμοι
2
. οικονομικά κραχ
3
. Τρομοκρατικές ενέργειες
4
. Αύξηση της εγκληματικότητας
5
. Αμφισβήτηση της ιστορίας
6
. Αμφισβήτηση των Θρησκειών
7
. Μόλυνση του περιβάλλοντος
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (κατά αντιστοιχία)

1
. Παγκόσμια ειρήνη
2
. Παγκόσμιο νόμισμα (βιοτσίπ)
3
. Αναστολή των νομίμων δικαιωμάτων
4
. Ενίσχυση της αστυνομίας
5
. Δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους με νέα ιστορία
6
. Δημιουργία μιας νέας θρησκείας
7
. Οικολογικό κίνημα
Ας ασχοληθούμε ξανά με τον "φίλο μας" τον
David Και το οικολογικό κίνημα. Όπως καταλάβατε οι παγκοσμοποιητές φτιάχνουν το φιλανθρωπικό προφίλ του David μέσω του κινήματος της οικολογίας, το οποίο παίρνει διαστάσεις Παγκόσμιας Θρησκείας!!! Πρέπει να διευκρινίσω ότι πιστεύω στην ιδέα της οικολογίας (προστασία της φύσης) όμως δεν μας αρέσει όταν αυτός ο κύριος.. και η "παρέα" του, χρησιμοποιούν αυτήν την ιδέα για σατανικούς σκοπούς!!! Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της Adventure ecology (adventureecology.com) , Θα δείτε ότι το γράμμα “A” του σήματος της, μοιάζει με το γράμμα “Δ” είναι δηλαδή μια πυραμίδα, σύμβολο των illuminati!!!
Ας αναφερθούμε σε κάτι άλλο τώρα, ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα ενός άρθρου 
με τίτλο : Θεοσοφικός έλεγχος σε ΟΗΕ, Greenpeace και Διεθνή Αμνηστία «….Η Alice Ann Bailey, «φωτισμένη» από τη θεοσοφίστρια Helena Blavatsky, ιδρύει το 1920 τη «Lucifer Trust», μια εκδοτική εταιρεία θεοσοφιστικών βιβλίων, αλλά για να μην αναγνωρίζεται εύκολα, το 1922 τη μετονομάζει σε «Lucis Trust». Η εταιρεία αυτή είναι μέλος του «Economic and Social Council» στο πρόγραμμα «Παγκόσμια καλή θέληση» των Η.Ε., τυπώνει και διαμοιράζει βιβλία των Η.Ε., και υποστηρίζει και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις, Greenpeace Int, Greenpeace USA, Amnesty Int. Και UNICEF.» (Η.Ε =Ηνωμένα Έθνη)Βλέπετε τι καλοί που είναι οι σατανιστές έχουν και οικολογική συνείδηση!!! Χα, χα, χα.. Ύστερα από όλα αυτά θα με ρωτούσε κάποιος "και τι μπορώ να κάνω για να αγωνιστώ εναντίων όλων αυτών" και τότε εγώ θα του απαντούσα γίνε …."Αστακός"
ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΣ

  1. Πιστεύω δυνατά στον θεό της αγάπης, τον Ιησού Χριστό!!!
  2. Προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου ηθικά και πνευματικά!!! 
  3. Μην κρίνω για να μην κριθώ!!!
  4. Να προσπαθώ να είμαι σοβαρός και όχι σοβαροφανείς!!
  5. Να προσπαθώ να ζω έντιμο βίο!!!
  6. Να μάθω να ζω με τα λίγα!!!
  7. Να βοηθάω τους συνανθρώπους μου γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστώ και εγώ βοήθεια από κάποιον!!!
  8. Να μπαίνω στην θέση του άλλου και να συμπάσχω μαζί του!!!
  9. Να γελάω πάντα γιατί είναι μεταδοτικό!!!
  10. Να συμμετέχω ενεργά σε κάθε οργάνωση η φόρουμ που είναι εναντίων της παγκοσμιοποίησης!!!
  11. Να ενημερώνω τους γύρω μου για την παγκόσμια συνωμοσία!!!
  12. Να είμαι πιο ανοικτός με τους γύρω μου!!!
  13. Ποτέ να μην μπαίνω στο τριπάκι να λέω ότι όλοι είναι ίδιοι, πάντα υπάρχουν άνθρωποι καλοί και ικανοί!!!
  14. Να υπακούω στους ηθικά σωστούς νόμους του κράτους μας και να στηρίζω το Εθνικό κράτος και να το βοηθάω ακόμα και αν πολλές φόρες αυτό με πληγώνει.. Γιατί αν διαλυθεί ξέρετε τι θα επέλθει... 
Στην μόνη περίπτωση που θα ξεσηκωθώ εναντίων του κράτους θα είναι μόνο αν επιχειρήσει, το ίδιο το κράτος, να μου επιβάλει το "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ"!!! Η επανάσταση των αστακών ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!! Γίνε και εσύ ένας αστακός μπορείς!!!
O θεός είναι με το μέρος μας και θα μας προστατέψει τις δύσκολες εκείνες ώρες
!!! Don’t worry be happy!!! :)
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...............
Αστακός

45 σχόλια:

  1. Όποιος θέλει μπορεί να εκφράζει τις διαφωνίες του ή τις επιφυλάξεις του,αλλά να είναι κόσμιος στις εκφράσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά φοβάμαι πολυ οταν τα ψαχνω αυτα αλλα τι να κανω ειμαι πολυ περιεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου, να μην φοβάσαι!!! Να τα έχεις καλά με τον ευατό σου και με τον θεό και στο τέλος να ξέρεις ότι οι καλοί θα κερδίσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα και σε σένα φίλε μου!!! οι προφητείες λένε ότι θα γεννηθεί απο μια τέτοια γυναίκα! Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και συμβολικό! Αλλά ας πάρουμε την περίπτωση ότι ισχύει κανονικά, οπότε θα σου πώ ότι συνηθίζετε σε τέτοιες πλούσιες οικογένειες, να υπάρχουν εξωσυζικές σχέσεις, ακόμα και εξώγαμα. Αυτή η οικογένεια γιατί να διαφέρει από τον γενικό κανόνα; άλλωστε η συγκεκριμένη οικογένεια φημίζετε για τα όργιά της!!! ψάξε στο διαδύκτιο για αυτά!!! όσο για τον David δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα το παρελθόν του (από ποιά γυναίκα γεννήθηκε; και πού γεννήθηκε) Αυτό η οικογένεια θα το έχει επτασφράγιστο μυστικό!!! το επίσημο βιογραφικό του μπορεί να είναι αληθινό, μπορεί όμως να είναι και ψεύτικο, (σε ορισμένα πράγματα)!!!όσο για το δεύτερο μέρος της ερώτησή σου θα σου απαντήσω ώς εξής: να ξέρεις ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει το παρελθόν αυτής της οικογένεις!!! άντε το πολύ πολύ να ξέρουν ότι είναι μια τραπεζική οικογένεια!!!Να ξέρεις επίσης ότι αυτό το επιχείρημα θα το στρέψει μπούμερανγκ σε αυτούς που θα τον κατακρίνουν,και θα πει περίπου (...γιατί με κατακρίνετε;.. η οικογένεια μου έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν, εγώ τι φταίω..μήπως υπάρχει συλλογική ευθύνη...εγώ ακολουθώ την δική μου πορεία..).Άλλωστε να ξέρεις ότι όποιος και αν γίνει παγκόσμιος ηγέτης, θα εισπράξει σίγουρα κάποιες διαμαρτυρίες!!! Σκέψου και το άλλο,.. Αν γίνει ο David παγκόσμιος ηγέτης και ξεχρεώσει όλα τα ΧΡΈΗ των κρατών και πολιτών(ή ένα μεγάλο μέρος τουλάχιστον),εσύ τι πιστεύεις ο κόσμος δεν θα τον λατρέψει;....αφού η περισσότεροι σκεφτονται υλικά;.. Αυτό που καίει τον ..David είναι να μήν γίνει ακόμα γνωστός με αυτήν του, την ιδιότητα!!!
    και ώς τώρα καλά τα έχει καταφέρει...Γι αυτό πρέπει να διαδώσουμε παντού το ονομά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - ΑΝΟΜΟ Η ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΑΓΙΕΡ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 8 ΑΙΩΝΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ......ΑΡΧΙΖΩ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.....ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ!!!!
    ''ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD. ΟΙ ROTHSCHILD ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ BAUER ΣE ROTHSCHILD ΚΑΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ MAYER AMSCHEL BAUER ΠOY ΓENNHΘHKE ΣTHN ΓEΡMANIA TO 1744. OI OIKOΓENEIEΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ. Ο BAUER ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ROTHSCHΙLD, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ (ROTES SCHILD ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ), Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟΙ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ Ή ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ROTHSCHILD ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ-ΝΕΜΡΩΔ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ. ΤΟ ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ROTHSCHILD.

    Ο FRITZ SPRINGMEIER ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “THE TOP 13 ILLUMINATI BLOODLINES”, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ο. J. GRAHAM, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ “Ο ΕΞΑΚΤΙΝΟΣ ΑΣΤΗΡ”, ΓΡΑΦΕΙ: “…ΤΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΣΤΟΡΕΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ …ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ …ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΒΑΛΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΛΟΥΡΙΑ, ΕΝΑΝ ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΟΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΕΡ ΑΜΣΕΛ ΜΠΑΟΥΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΣΤΟ ΚΝΕΣΕΤ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ) ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ”.

    Η ΚΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΑΙ O ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ, ΟΙ ROTHSCHILD, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΟΙ ROTHSCHILD ΤΟ 1948 ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΝ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD, ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΟΜΗ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ROTHSCHILD. ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΔΕΡΦΕ ΕΝ ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΙΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΕ ΑΣΤΑΚΙ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΚΥΡΙΟΥ!!!ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΜΕΝ.ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ(ΑΣΤΑΚΟ)ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΗΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΗΧΡΗΣΤΟΥ!!!ΑΜΕΝ.ΣΟΥ ΕΦΧΟΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΙΓΙΑ,ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΚΥΡΙΟΥ,ΦΩΤΙΣΙ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΑΝΤΟΧΙ ΚΑΙ ΠΗΣΤΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΟΝ,ΔΙΚΕΟ ΖΙΓΑΡΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΝ!!!ΑΝΤΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ!!!Ο ΩΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!!!ΑΜΕΝ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ(ΝΙΚΟΛΑΟΣ).ΑΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Νικόλαε(ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ), έλαβα το καινούργιο σου μήνυμα, όμως δεν μπορω να το δημοσιεύσω(λόγω του υβριστικού περιεχομένου)!!! Ξέρω οτι έχεις την καλή διάθεση να με υπερασπιστείς, όμως δεν χρειάζετε να απαντάμε με ύβρεις στους αντιπάλους μας!!! θα χαρακτήριζα τον ευατό μου σαν ένα απλό ερευνητή και τίποτα παραπάνω!!! Αν θέλεις πράγματι να βοηθήσεις αυτήν την προσπάθεια, μπορείς να το κάνεις διαφημίζοντας αυτήν την ιστοσελίδα ή να δημιουργήσεις και εσύ μια ιστοσελίδα που να ασχολείτε με το ίδιο θέμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΙΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!ΑΠΛΑ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΕ ΠΟΛΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.ΚΑΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΟ ΑΦΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΡΟ ΜΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΙΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙ ΕΚΛΙΣΙΑ(ΠΝΕΒΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΕΝΟΟ),ΠΡΟΣ ΤΟΠΑΡΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΙ ΕΞΕΛΙΞΙ ΠΡΟΣ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ(ΚΑΜΕΝΟ ΑΧΙΡΟ).ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 8Α ΣΟΥ ΠΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΙΚΕ.ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΑ ΕΝ ΧΡΗΣΤΟ!!!ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΙ ΛΕΦΚΟ ΒΕΛΟΣ.ΑΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΔΕΡΦΕ ΑΣΤΑΚΕ,ΑΚΟΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ!!!Η ΜΟΝΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΗΧΡΙΣΤΟΥ(ΚΑΜΕΝΟ ΑΧΙΡΟ)ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΦΙΤΕΣ!ΓΙΑΦΤΟ ΕΛΕΝΞΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΤΑΤΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΕΒΝΑΣΟΥ(ΧΟΡΙΣ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΙ).ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΦΙΤΕΣ...ΑΦΤΟ ΤΟ ΞΕΡΙΣ ΕΣΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΚΑΝΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΡΟΣΙ...ΑΜΕΝ.ΓΙΑΦΤΟ ΛΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟ ΝΑ ΔΙΕΦΚΡΙΝΙΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣΟΥ ΤΟ ΤΗ ΣΙΜΒΕΝΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...(1)ΜΕΜΕΝΑ ΣΙΜΒΕΝΙ ΤΟ ΕΞΙΣ,ΑΠΛΑ ΕΧΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟ...(2)ΚΑΙ ΤΕΛΕΦΤΕΟΝ ΔΙΕΦΚΡΙΝΙΖΟ ΤΗΝ ΘΕΣΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΙΣ!!!ΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΤΟ ΤΡΑΧΟΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΟΑΝΝΟΥ 8Α ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΛΕΦΚΟΥ ΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΦΑΛΑΝΕ ΓΙΑΦΤΟ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΣΚΟΛΗ ΘΕΣΙ ΟΛΙ ΑΦΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΙΝΙΣΑΝΕ ΟΣ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΡΟΣΤΙΕΣ Η ΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΓΙΑΦΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΟΤΟΥ...ΤΙΜΟΡΙΤΕ ΟΛΟΚΛΙΡΟΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ!!!ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΙΚΟΝΙ ΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΕΡΟΥΣ!!!ΓΙΑΦΤΟ ΠΡΟΣΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ!!!ΚΑΙ ΔΕΦΤΕΡΟΝ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΕΝ ΣΙΡΑ ΠΛΑΝΙΘΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΠΛΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΔΕΚΑΘΕΑ ΣΕ ΟΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΔΙΣΤΗΧΟΣ ΝΑ ΠΛΑΝΙΣΙ ΠΟΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!ΑΜΕΝ.ΓΙΑΦΤΟ ΣΟΥ ΕΦΧΟΜΕ ΕΠΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΤΙΧΙ ΚΑΙ ΦΟΤΙΣΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΗΣ ΕΠΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΙ ΕΠΙ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΛΕΦΚΟ ΒΕΛΟΣ)ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΑ!!!ΑΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ, σεβαστή η αποψή σου και την δημοσιεύω, για να την έχουν υπόψη τους και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μου!!! απο την άλλη όμως είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω (λόγω των πολλών ενδείξεων, που έχω ήδη αναφέρει εδώ και θα αναφέρω και στο επόμενο κεφάλαιο)!!! Στην περίπτωση που κάνω λάθος, μικρό το κακό (άλλωστε το άτομο που αναφέρω έχει σίγουρα άμεση ανάμειξη στα σχέδια της σατανικής ελίτ, οπότε δεν πάει χαμένο το ((κράξιμο))!!! Αν όμως (1 πιθανότητα στο εκκατομύριο) έχω δίκιο, τότε θα έχω βοηθήσει σημαντικά στην μελλοντική αντίσταση των χριστιανικών δυνάμεων!!! ο χρόνος μόνο, θα με διαψεύσει ή θα με επιβεβαιώσει!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε εσένα και σε όλούς τους υπόλοιπους αναγνώστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΝΙΚΟΛΑΕ!!ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΙΣ ΠΡΟΣΤΟΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑ 95%ΑΣ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 5%ΓΙΑΤΙ ΙΜΑΣΤΕ ΑΝ8ΡΟΠΙ...ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΙΣ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ!!!ΚΑΙ ΓΙΑΦΤΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΣΙΝΕΧΙΣΙΣ ΕΤΣΙ!!!ΜΠΡΑΒΟΣΟΥ ΠΑΝΤΟΣ!!!ΟΤΙ ΧΡΙΑΣΤΙΣ ΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΣΟΥ!!!ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΛΕΦΚΟ ΒΕΛΟΣ.ΑΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣΤΑΚΕ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ!!!
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΗΔΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΗ(!) ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.. ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ''ΕΝΑΣ'' ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΝΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΟΤΙ ''ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ 100% ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ! ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΗ ''ΜΑΣΑΜΕ'', ΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!(και εννοώ των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, μη παρεξηγηθουν τα λόγια μου..)
    ΥΓ:1)Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΚΑΙ
    2)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ Η' ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.. ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ, ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.. ''ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ'' ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ..
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ.Α.Α.(Κάποιος Ανώνυμος Αναγνώστης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα τελευταία χρόνια έχω βιώσει πολύ δύσκολα πράγματα που με έκαναν, ειδικά μετά το Άγιο Πάσχα του 2008, να πιάσω σφιχτά το χέρι του Θεού. Το πόσο σφιχτά το έχω πιάσει δεν μπορώ να το αξιολογήσω δυστυχώς, γιατί παρακινούμαι και από το φόβο.
    Όσο αφορά τον συγκεκριμένο «άνθρωπο» , αν είναι αυτός [γιατί μόνο ο Κύριος γνωρίζει το πότε θα έρθει το τέλος της ανθρωπότητας], δεν θα πρέπει να μας τρομάζει όταν είμαστε κοντά στο Θεό. Αν θέλουμε να βρεθούμε κοντά Του, θα χρειαστεί να ανέβουμε τον Γολγοθά μας, χωρίς να διατάξουμε και να πτοηθούμε από τα φρικτά πράγματα που θα κληθούμε να περάσουμε. Ο κίνδυνος όμως της πλάνης είναι μεγάλος ακόμα και στη προσπάθεια της αποκάλυψης του συγκεκριμένου ατόμου. Ένα πράγμα όμως μου κάνει φοβερή εντύπωση. Η μεγάλη αυτή έρευνά σας πως ξεκίνησε , τι σας παρότρυνε να την κάνετε; Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση το μέγεθος και η λεπτομέρεια στην ανάλυση των στοιχείων. Με εκτίμηση Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Μαρία!!! δεν θεωρώ ότι είσαι καθόλου αδιάκριτη!!! έχεις κάθε δικαίωμα να με ρωτήσεις ότι θέλεις!!! Ξεκίνησα λοιπόν να ασχολούμε με αυτά τα θέματα περίπου πριν 15 χρόνια (μετά απο παρότρυνση ενός φίλου μου)σε ηλικία 18 χρονών!!! μια μέρα ένας φίλος, μου έδωσε ένα βιβλίο (πρωτόκολλα της Σιών) και έτσι ξεκίνησα να ερευνώ για να δώ αν όντως υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία!!! πριν μερικούς μήνες αποφάσισα να φτιάξω και εγώ μια ιστοσελίδα, με σκοπό (αρχικά)να μοιραστώ (με τον κόσμο)καποιες απόψεις μου (που είχα καταλήξει ερευνώντας όλα αυτά τα χρόνια)!!! στην πορεία όμως και καθώς σέρφαρα στο διαδύκτιο, έπεσα εντελώς τυχαία, πάνω στο βίντεο με τίτλο : David de Rothschild at Zeitgeist Europe 2007!!! Από τα πρώτα κιόλας 2 λεπτά του ΒΙΝΤΕΟ, κατάλαβα ότι έχω να κάνω με τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, πριν ακόμα δώ ποιος είναι εμφανισιακά!!! και απο τον τρόπο που μιλούσε ο παρουσιαστής, κατάλαβα ότι το πρόσωπο που θα ακολουθούσε ήταν ένα πολλή σημαντικό πρόσωπο!!! μόλις είδα και άκουσα τον ..David, ήμουν πια σίγουρος ότι ΑΥΤΟΣ είναι!!! Απο τότε επικέντρωσα την έρευνά μου γύρω από αυτό το πρόσωπο!!! και μετά απο έρευνα πολλών εβδομάδων κατέληξα να γράψω όλα αυτά τα κεφάλαια!!! όσο ψάχνω ανακαλύπτω πολλά ακόμα για τον συγκεκριμένο ..κύριο!!! το διαδύκτιο είναι μια γιγάντια βιβλιοθήκη πληροφοριών, που αν την αξιοποιήσεις σωστά (χρησιμοποιώντας στις μηχανές αναζήτησεις τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά) μπορείς να μάθεις σχεδόν τα πάντα!!! ο καθένας απο εσάς μπορεί να κάνει την δική του έρευνα και να δεχτεί ή να απορρίψει την συγκεκριμένη θεωρία μου!!! πάντα υπάρχει η περίπτωση να κάνω λάθος σε όσα λέω και να είναι όλα απλά συμπτώσεις!!! Αν και έχω πάψει εδώ και πολλή καιρό να πιστεύω ..σε συμπτώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. den kserw an ola auta einai ali8eia, genika mou fainetai epistimoniki fantasia, pantws exw na kanw mia paratirisi gt mou aresei na diavazw tetoia pragmata..sto pani dn kserw an proseksate :
    63996 = 6+3+9+9+6 = 33.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι, το γνωρίζω!!! Επίσης αν προσθέσουμε και τις δυο πλευρές του πανιού έχουμε: 33+33=66!!! Για να καταλάβεις πόσο αληθινά είναι όλα αυτά, θα σου δώσω μια βασική πληροφορία : o ..David είναι ΗΔΗ ενταγμένος στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ (UNEP)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν o David ειναι ο αντιχριστος, και ακολουθει τα βηματα του Χριστου, τοτε θα επρεπε να τον ξερουν παγκοσμιως στα 30 του χρονια ολος ο κοσμος! Εμεις τωρα μολις μαθαμε οτι υπαρχει! Κατι δεν μου κολαει σωστα! Υπαρχει ενα κομματι στο παζλ που ειναι πολυ καλα κρυμενο και θα το ανακαλυψουν οι 2 προφητες! Δεν αποκλειεται ομως να ειναι και αυτος! Ο θεος να μας δινει δυναμη να αντεξουμε ο,τι ερχεται! chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα, φίλε Chris!!! Ας μου επιτρέψεις, να διευκρινήσω ότι ο Ιησους Χριστός, δεν ήταν παγκοσμίως γνωστός στην ηλικία των 30 χρονών!!! (αργότερα έμαθαν οι λαοί, για τον Ιησού Χριστού, απο τους μαθητές του)!!! όμως ο Ιησούς Χριστός άρχισε να γίνετε γνωστός (στην Ιερουσαλήμ) όταν ξεκίνησε να διδάσκει επίσημα, στην ηλικία περίπου 30 χρονών!!!

    ο ..David έχει ήδη προβληθεί εδώ και πολύ καιρό και από Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσεις!!!

    Π.Χ. Στην πασίγνωστη Ελληνική ιστοσελίδα zougla.gr !!!
    : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=28088&cid=5

    Προσωπικά έχω δει στις 7/6/2009 (Ημέρα Ευροεκλογών στην Ελλάδα) στο εξώφυλλο του οικολογικού ένθετου, της εφημερίδας Real News, σε μεγάλη φωτογραφία το γνωστό σκάφος του ..David(PLASTIKI)!!!

    Το οικολογικό κανάλι Σκάι, αν δεν τον έχει ήδη προβάλλει (τον ..David), σίγουρα θα τον προβάλλει σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν διαφωνώ σε τίποτα απο αυτά που λες! Σίγουρα όμως δεν υπήρχε η τηλεόραση και το internet στα χρόνια του Χριστού για να Τον γνωρίσουν όλοι! Απλά φοβάμαι ότι ίσως κάποιοι άλλοι αντίχριστοι μας αποσπούν την προσοχη για να μπορέσει ο αυθεντικός να περάσει στις ζωές μας χωρίς να το καταλάβουμε! Ενα προβληματισμό έχω, καί τίποτα άλλο! Μπορεί και να έχεις δίκιο! Να είναι αυτός! Ομως καλύτερα δεν είναι να λέμε "μήπως" είναι αυτός? Μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχεις γι αυτόν ταιριάζουν απόλυτα! Για τίποτα όμως να μην είσαι 100% σίγουρος! Τον παρακολουθουμε τον τύπο και βλέπουμε! Ο,τι νεώτερο εχεις, να μας ενημερώσεις παρακαλω! Σ'ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διάβασα με προσοχή όλα αυτά που γράφεται και θα ήθελα,αν μου επιτρέπεται,να εκφραστώ και εγώ μέσα απο αυτήν τη σελίδα.
    Χωρίς να έχω κάνει κάποια εντατική έρευνα επι του θέματος του αντίχριστου και γνωρίζοντας τις αγίες γραφές και προφητίες μερικός εχω προβεί στο εξής συμπέρασμα:
    Α)Ο αντίχριστος,λεεί η αγία γραφή οτι θα έχει σαν σφραγίδα πάνω του το 666.Σε συνδιασμό με την άποψη κάποιον μελοντολόγων ερευνιτών η επόμενη γενιά ρατσιστών θα είναι οι γεννετικά βελτιωμένοι άνθρωποι.Η επιστίμη στις μέρες μας,θεωριτικα τουλάχιστον,μπορεί να το επιτύχει αυτό,αν δεν το έχει επιτύχει ήδη.Αν η ανθρωπότητα ξεκινήσει τέτιου είδους πειραματισμούς τότε είναι μαθηματικά βέβαιο οτι μια μέρα θα υπάρξει ένας άνθρωπος όπου θα είναι πλήρος γεννετικά βελτιομένος(οξία όραση,ακοή,όσφρηση,υπερφισικές δυνάμεις,επίσεις δεν μπορω να φανταστώ τι δυνατότητες θα έχει ένας άνθρωπος του οποίου θα λειτουργουν και θα συνεργάζονται άψογα και τα δύο ημησφαίρια του εγκεφάλου του).Ως γνωστόν κάθε κατασκευασμένο προϊων έχει έναν σειριακο αριθμό(serial number S/N)που αποκοδικοποιήται μέσο της κωδικής μπαρας (Bar Code).Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να συνδέσω τον αντίχριστο με το 666.
    Όσο αναφορά τις θρησκίες και τα δόγματα απέχω μακράν διότη δεν με εκφράζουν καθόλου,προτημω να εντοπίζω τα κοινά μου με τους άλλους παρα τις διαφορές μου.Φυσικα όμως σέβομαι κάθε άποψη και γνώμη και ότι θεωρεί ο κάθε ένας ιερό.
    Θα ήθελα να διαβάσω την γνώμη σας επι του παραπάνω,συγνώμη αν σας κούρασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει ποτέ η επιστήμη, να δημιουργήσει άνθρωπο από το τίποτα!! μπορεί όμως η επιστήμη να επιρρεάσει σε ένα κάποιο βαθμό κυρίως, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου με γεννητικές θεραπείες, πλαστικές εγχειρήσεις και φάρμακα!!! όσο, αφορά για την γέννηση του αντιχρίστου, όλοι οι προφήτες (τους οποίους, μάλλον δεν δέχεσαι) μας έχουν ενημερώσει ότι ο αντίχριστος θα γεννηθεί από γυναίκα!!! Δεν αποκλείω όμως την πιθανότητα, ο αντίχριστος να έχει γεννηθεί με την μέθοδο του σωλήνα-εξωσωματική γονιμοποίηση ( ωράριο και σπερματοζωάριο, ενώνονται μέσα σε ένα σωλήνα και μετά τοποθετείτε στην μήτρα μιας γυναίκας)!!! Αν έχεις προσέξει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ (ΙΕΡΟ ΔΕΝΤΡΟ), προβάλλει μέσω των ταινιών την έννοια του ηπερήρωα, με σκοπό να δημιουργήσει σύνδρομο ανωτερότητας-εγωισμού στον άνθρώπο (που οδηγεί στον δρόμο της καταστροφής-Π.Χ. ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ)! άλλωστε γιατί να θέλουμε να γίνουμε ανώτεροι,απο κάποιους άλλους;; Aυτό που πρέπει να επιδιώκουμε είναι να γίνουμε ΙΣΟΙ με τους υπόλοιπους ανθρώπους!!! ΤΟ Χόλυγουντ, μέσω των ταινιών (κυρίως των ταινιών με θέμα ηπερηρώων) προβάλλουν (μεταξύ άλλων) και ιδιότητες του μελλοντικού τους "Μεσσία"(Θα αναφερθώ σε επόμενα κεφάλαια)!!! Ευχαριστώ, για την συμμετοχή σου, και μια φιλική συμβουλή : να μελετήσεις ΣΕ ΒΑΘΟΣ την Ορθόδοξη θρησκεία, και αν πραγματικά δεν σε ικανοποιήσουν οι απαντήσεις που δίνει, τότε έχεις κάθε προσωπικό δικαίωμα να την απορρίψεις! Η πίστη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός, κανένας δεν μπορεί να την επιβάλει με το ζόρι στον συνάνθρωπό του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν είπα ότι η επιστήμη μπόρει να διμιουργίσει άνθρωπο απο το τίποτα,μήλησα για γεννετικές βελτιώσεις.Όσο για την συμβουλή σου σε ευχαριστώ που μου την προσφέρεις.Για τους προφήτες που μου ανέφερες δεν τους απορήπτω διότη κάνω λόγο για τον αντίχριστο,απλά βλέπω τα πράγματα μάλον κάπος διαφορετικά και όχι δογματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. [+]Η μητερα του θα ειναι κατα κοσμον παρθενα,κατ'ουσιαν ομως πορνη!(ονοματα δε λεμε,υποληψεις δε θιγουμε).Αληθεια,ποια εχει αφιερωσει τον εαυτο της στην προσφορα στον πλανητη και την ανθρωποτητα,παρθενα και αδεσμευτη σ'ολη της τη ζωη;(κατα κοσμον παντα). Το θηριο(το εκτρωμα που γεννησε η εν λογω) μη ξεχναμε΄΄ανατραφησεται λαθρα΄΄,κρυφα θα ανατραφει κατα τους Αγιους Πατερες.Ας εχουμε το νου μας μηπως απο αλλου το περιμενουμε,κι απο αλλου μας ερθει. Ο david θα συμφωνησω εχει ολα τα χαραχτηριστικα του ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ μεσσια και θα τον παρακολουθουμε,αυτο ειναι σιγουρο.Ειναι χρονια ομως στο δημοσιο βιο χωρις να παρουσιασει ψευτοθεραπειες ψευτοθαυματα.Ο αντιχριστος θα κανει΄΄σημεια κα τερατα΄΄.Ο καιρος θα δειξει,και μαλιστα συντομα.[+]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. [+]Μιας και περι αντιχριστου η ερευνα,θα παραθεσω καποια σημεια,τα οποια και εσεις γνωριζετε,δοσμενα απο τους Αγιους μας,που ισως μας βοηθησουν σε ενδεχομενη περιοδο παγκοσμιας αναμπουμπουλας και συγχυσης. -Οταν γινει ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για εναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ κυβερνητη("φωτισμενο","ειρηνοποιο","ανθρωπιστη"κτλ.),αυτος θα ειναι ο αντιχριστος. -Σημειο οτι η εμφανιση του ειναι κοντα,θα ειναι το γκρεμισμα του τεμενους του ομαρ. -10 ηγετες θα του δωσουν την αρχηγεια.(ισως η Ε.Ε μεινει με 10 κρατη,ειναι και επικαιρο λογω πτωχευσης που πανε να επιβαλουν σ`εμας και σ`αλλες χωρες). -ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666(ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!).Ειδικα το τελευταιο μεθοδευεται ταχιστα,ωστε πριν εμφανιστει το θηριο να σφραγισουν ολο τον κοσμο!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!![+]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 33.(ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα, φίλε μου!!! ο Μωσαικός νόμος, "κόβετε" και "ράβετε" ανάλογα με τα συμφέροντα που θέλουν να εξυπηρετίσουν οι αρχιραββίνοι του Ισραήλ!!! οι Αρχιραββίνοι (όπως έχουν κάνει και σε παλιότερες εποχές)έχουν πολλές φορές διαστρέψει και καταπατήσει τους Νόμους τους, για να εξυπηρετήσουν τα υλικά τους συμφέροντα!!! Αν οι αρχιραββίνοι πούν ότι Π.Χ. ο Μεσσίας τους θα είναι 40χρονών όταν εμφανιστεί, τότε η πλειοψηφία των Εβραίων θα το αποδεκτεί σαν αληθινό (επειδή έχουν εκπαιδευτεί από την μικρή τους ηλικία, να μην αμφισβητούν τους θρησκευτικούς ηγέτες τους)!!!
    ο Ναός του Σολωμόντα, θα είναι έτοιμος μέχρι (περίπου)το 2015, όταν θα στεφθεί σε αυτόν ο "Μεσσίας" τους!!!
    Ο γ' παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει!!! και θα ξεκινήσει (κατά την εκτίμησή μου) λίγο πριν την στέψη του Αντιχρίστου, δηλαδή περίπου το 2015!!! Ο πόλεμος αυτός θα είναι εώς ένα σημείο
    "στημένος"!!! θα εξαναγκάστούν οι Ρώσοι να εμπλακούν σε πόλεμο με τους "Δυτικούς"!!! Οι Ρώσοι μαζί με τους Κινέζους θα φτάσουν εως το Ισραήλ, όμως στην πορεία οι Κινέζοι θα τους εγκαταλείψουν και θα συνεργαστούν με τους
    "Δυτικούς"!!!
    Ο γ' Πόλεμος θα είναι περίπου ένα αντίγραφο του Β' παγκοσμίου πολέμου!!! Αυτή την φορά, τον ρόλο της "κακής Γερμανίας" θα τον Παίξει η Ρωσία!!! η Κίνα, σε αυτόν τον πόλεμο,θα έχει τον ρόλο της Σοβιετικής Ρωσίας του Στάλιν,ο οποίος ήταν αρχικά σύμμαχος των Γερμανών Ναζί και στην πορεία τους πολέμησε!!! Η Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, όμως θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" προβλήματα (Σατανική Κυβέρνηση και όπαδούς της)!!!
    Τέλος, δεν αποκλείω την περίπτωση να δούμε μια μικρής διάρκειας πολεμική σύρραξη (το 2011), στην Μέση Ανατολή!!!

    To μέλλον, όμως μπορεί να αλλάξει!!! ο ΘΕΟΣ μας έχει υποσχεθεί "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ"!!! Αν δείξουμε πραγματική μεταμέλεια και αντιδράσουμε γρήγορα στα Αντίχριστα σχέδια, τότε οι προφητείες θα αναβληθούν για κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον!!! Όλα εξαρτώνται απο εμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 666

    ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΤΣΙΛΝΤ = 1787
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ = 1787
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΕΛΘΗ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 1787
    ΤΟ ΕΚ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝ = 1787
    Το 2012 θα γινει ισχυρος σεισμος στην Ιερουσαλημ που θα καταστρεψει το τεμενος του Ομαρ.
    ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ = 3764
    ΙΣΧΥΡΑ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΙΣ ΘΑ ΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 3764
    Ο σεισμος αυτος θα ειναι το σημειο της ελευσεως του 666.
    ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 3742
    ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΗΡΙΟΥ = 3742
    Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΕΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 3669
    Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ = 3669
    Τοτε θα ανοικοδομηθει ο ναος του Σολομωντος και θα ερθει στην Ιερουσαλημ ο 666, δηλαδη ο Μεσσιας των Ιουδαιων. `Οταν ερθει ο Μεσσιας των Ιουδαιων στην Ιερουσαλημ θα λυσει το προβλημα της Μεσης Ανατολης.
    ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΣΣΙΟΥ ΕΙΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 2854
    ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΧΙ ΞΙ ΣΤΙΓΜΑ = 2854
    ΛΥΣΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ = 2854
    Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ = 4132
    ΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ = 4132
    Το προβλημα της Μεσης Ανατολης θα λυθει με την εισοδο του Ισραηλ στην ΕΟΚ. Με την εισοδο του Ισραηλ στην ΕΟΚ θα δημιουργηθει παλαιστινιακο κρατος.
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΟΚ = 2459
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ = 2459
    Η ελευση του Μεσσια των Ιουδαιων στην Ιερουσαλημ θα ειναι η αιτια του πυρηνικου πολεμου.
    Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 2163
    Η ΑΙΤΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ = 2163
    ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ = 4701
    ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ = 4701

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε, ενδιαφέροντα όλα αυτά που αναφέρεις, όμως να ξέρεις ότι η αριθμολογία δεν λέει πάντοτε την αλήθεια, ειδικά αν δεν συνδιάζετε με γεγονότα!!! Γι 'αυτό τον λόγο και η Ορθόδοξη Εκκλησία, μας προτρέπει να μην ασχολούμαστε με αυτήν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τελευταια μου εστειλαν το αρθρο σας αλλα μεσω ενος ορθοδοξου συνδεσμου...ετσι ψαχνοντας βρηκα το site σας...οι καιροι ειναι λιγο επικινδυνοι για να πιστευει κανεις αδιακριτα οτι γραφεται....και ο πανικος ομως δεν ειναι και οτι καλυτερο για εναν χριστιανο..παραυτα ενω στην αρχη θεωρησα οτι ειναι ενασ ακομη προδρομος του ''εξω απο 'δω'' ψαχνοντας σχετικα μα τον εν λογω ''κυριο'' διαπιστωσα οτι κατι απ'ολα αυτα που λετε ...μαλλον ειναι ετσι...το ζητημα ειναι μην παρασυρθουμε απο το ποιοσ ειναι ''αυτοσ'' πωσ θα ερθει ποτε κτλ...αλλωστε για τον καθενα μας το τελος αυτης της ζωης και τον τροπο το οριζει μονο Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ...γι'αυτο και πρεπει να ειμαστε ανα πασα στιγμη ετοιμοι...οσο μπορουμε ως αδυναμοι ανθρωποι ...παντως θα σας παρακολουθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα ήθελα να προσθέσω κάτι το οποίο να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα εδώ μέσα: Αυτό το LIVE EARTH έχει μέσα και ένα σατανικό σημάδι (η λέξη). Συνήθως τα σατανικά σύμβολα εμφανίζονται ανάποδα για να μην τα καταλαβαίνουμε απευθείας. Έτσι το NATAS διαβάζεται ανάποδα SATAN, όπως και το REDRUM διαβάζεται ανάποδα MURDER. Έτσι και εδώ το LIVE EARTH μπορεί να διαβαστεί και ως EVIL EARTH. Έχετε υπόψην σας ότι το NATAS, REDRUM και LIVE χρησιμοποιούνται και ως σύμβολα-λέξεις σατανικές. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πριν τον τελικο αντιχριστο θα υπαρξουν προπομποι του.Μαλλον ο μαγιερ ειναι ενας απο αυτους.Να θυμαστε ομως οτι τον πραγματικο θα τον διξει η εκκλησια μας μεσο της κεφαλης της η οποια θα τον ασπαστει πρωτη .Ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ψυχραιμια ο αντιχριστος θα ρθει απ την ανατολη αυτος ειναι ο αγγελος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ μου φίλε, καλό θα ήταν να διευκρίνιζες, τι εννοείς, όταν λες, ότι θα έρθει από την ανατολή;;; 1.θα γεννηθεί στην ανατολή;;;
    2.θα εμφανιστεί για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην ανατολή;;; 3.θα αποκαλυφθεί επίσημα (ονομάζοντας τον ευατό του θεό στο Ναό του Σολομώντα) στην ανατολή;;; 4.κάτι άλλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τι λετε για τον 4ο ιπποτη που φανηκε στην Αιγιπτο?παιγνιδια του φακου?η,σημαδι της Αποκαληψης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φίλε μου, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να σου απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα στην ερώτησή σου!!!
    Αυτό που παρατήρησα και μπορώ να σου πω, είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον ιππέα, δεν τον βλέπουν!!! οπότε βασιζόμενος στην παραπάνω διαπίστωση καταλήγω στα 2 πιθανότερα Σενάρια:

    1.κάποια ..τυχαία αντανάκλαση πάνω στην κάμερα από την φωτιά που υπάρχει στο πλάνο..

    ή

    2.κάποιος.. πρόσθεσε μετέπειτα στο φίλμ το ολόγραμμα του ιππέα με σκοπό να δημιουργήσει μεγαλύτερη αναταραχή.... στην Αίγυπτο,
    αλλά και σε όλο τον πλανήτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους φίλους, που θέλουν να αφήσουν το σχολιό τους, να προτιμήσουν κάποιο άλλο κεφάλαιο, επειδή στο συγκεκριμένο έχει κορεστεί!!! (πάνω από 45 μηνύματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. θερμά συγχαρητήρια. Είσαι φοβερά ενημερωμένος, πολύ καλά διαβασμένος και κυρίως διαθέτεις εγκυρότατη, σωστή και σοβαρή επιχειρηματολογία. keep going! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φίλε Νίκο,
    Κάποιος προφήτης της Παλαιάς Διαθήκης ( δεν θυμάμαι ποιος) προφήτευσε ότι ο άνωμος δηλαδή ο αντίχριστος θα ζήσει 40 χρόνια, 40 μήνες, 40 εβδομάδες, 40 μέρες, δηλαδή 44 χρόνια και δυόμιση μήνες. Αν ο David γεννήθηκε στις 25/8/1978 μας βγάζειτην ημερομηνία 11/11/2022. Αν αφαιρέσουμε τα 7 χρόνια της βασιλείας του, είναι η 11/11/2015. Αν στις 11/11/11 ψηφισθεί διεθνής πρεσβευτής οικολογίας, μέχρι της 11/11/2022 είναι ακριβώς 11 χρόνια. Μας βγάζει σε όλα το 11 ο οποίος είναι ο αγαπημένος αριθμός των ιλουμινάτι. Πιστεύω κατα 95 % ότι μπορεί να είναι αυτός ο αντίχριστος, αλλά διαφωνώ με την ανάλυση κώδικας Da vinci στην οποία δείχνεις ότι θα είναι παγκόσμιος πρόεδρος 33 χρονών και 3 μηνών. Δηλαδή θα αναλάβει την εξουσία στις 25/11/2011, δεν συμφωνώ γιατί αν προσθέσουμε τα 7 χρόνια της βασιλείας του, βγαίνει 25/11/2018.
    Ανώνυμος από Κύπρο (πρόσφυγας από Αμμόχωστο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ok.Φίλε μου, κάθε άποψη είναι δεκτή!!! θα δείξει..ο χρόνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. οι φασαριες που γινονται στην μεση ανατολη,εχουν καποια σχεση με τα σημαδια της Αποκαληψης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. βλέπουμε ότι ..συμπτωματικά όλοι σχεδόν οι γειτονικοί εχθροί του Ισραήλ έχουν αποδυναμωθεί... Σε λίγο καιρό.. (εκτιμώ εώς το 2015) οι Σιωνιστές θα βρίσκονται σε τέτοια θέση, ώστε θα μπορούν να κατασκευάσουν, ανενόχλειτοι πιά (από πιθανα πυρα γειτονικών κρατών), το ναό του Σολόμώντα!!! Για να ελαττώσουν στο ελάχιστο τις αντιδράσεις των μουσουλμανικών και χριστιανικών κοινοτήτων, το πιθανότερο είναι, ο ναός του Σολομώντα να κατασκευαστεί από τον ΟΗΕ (όχι από το Ισραήλ) και να ονομαστεί (προσχηματικά) ναός του θεού, όλων των θρησκειών (ένα σύμβολο "Παγκόσμιας Ειρήνης")!!!

    (μην ξεχνάμε ότι μεγάλη μερίδα των Χριστιανών, αλλά και των Μουσουλμάνων ηγετών βρίσκονται ΗΔΗ κάτω από τον έλεγχο των Σιωνιστών!)

    Διαβάσε παρακάτω, μερικές ενδιαφέρουσες ειδήσεις:

    Οι μεγάλες δυνάμεις πιέζουν να δοθεί στον ΟΗΕ ο έλεγχος του Ιντερνετ
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=255841

    Με μικροτσίπ θα ελέγχει η Δημοτική Αρχή Τρικάλων τους υπαλλήλους για το ωράριο
    http://www.trikalanews.gr/article/33678/

    «Ηλεκτρονικό τατουάζ» για παρακολούθηση ασθενών
    http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=414903

    --ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΔΩ (ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ Π.Χ. ΣΤΟ http://astakotheories4.blogspot.com) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.youtube.com/watch?v=IMexhrCcIKk

    http://www.youtube.com/watch?v=U7-fSHPWeZg

    μερικοί καθολικoί πιστεύουν ότι είναι ο Ιησούς Χριστός
    που ηρθε να καθίσει στο θρονο του παπα.
    Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή