Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ : Θεωρίες συνομωσίας…..του αστακού

Καλώς ήρθατε στις θεωρίες του αστακού!!!!!!!
Σε αυτό το side θα ασχοληθούμε διεξοδικά και θα εμβαθύνουμε στις συνομωσίες που υπάρχουν γύρω μας (στην γειτονιά μας, στην χώρα μας, σε όλο τον πλανήτη).
Δεν θα στεκόμαστε τόσο σε σημεία του παρελθόντος, αλλά θα αναφερόμαστε σε γεγονότα του παρόντος και θα προσπαθούμε να προβλέπουμε καταστάσεις του μέλλοντος.
Θα στηριζόμαστε στις πηγές μας (κυρίως του εξωτερικού), στις προφητείες των ορθόδοξων πατέρων μας, στις καθημερινές μας παρατηρήσεις και τέλος στο ένστικτό μας.
Οραματιζόμαστε και ελπίζουμε πάντα σε μια οικουμενική δημοκρατική κοινωνία που θα στηρίζεται στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και στην Αρχαιοελληνική φιλοσοφία. Δηλαδή στο "παν μέτρο άριστον" και στο "αγαπάτε αλλήλους".
Πιστεύουμε ότι όλοι οι λαοί μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά και αρμονικά μόνο αν βρεθούν κάτω από έναν πολιτισμό (ανθρωποκεντρικό) και μια θρησκεία που θα καλλιεργεί την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Εξυπακούεται ότι θα κυβερνούν άνθρωποι έντιμοι και ιδεολόγοι στην πολιτική και στην εκκλησία.
Δεν πιστεύουμε στις βίαιες λύσεις (όπως πιστεύουν οι φίλοι μας οι αναρχικοί) πιστεύουμε στον καλοπροαίρετο διάλογο και στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας μέσω των πολιτικών και δικαστικών αγώνων.
Για να λειτουργήσει σωστά η δημοκρατία θα πρέπει να υπάρχουν ελεύθεροι σκεπτόμενοι ενεργοί πολίτες. Άρα ο καθένας μας θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει την αλλαγή πρώτα από μέσα του (με αυτογνωσία και ηθική καλλιέργεια) και έπειτα να βρει ανθρώπους με τους ίδιους προβληματισμούς και ιδέες και να μεγαλώσει την ομάδα! Και τώρα ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και ας βουτήξουμε στα πιο βαθιά νερά των συνομωσιών.
Και ας ξεκινήσουμε με την ερώτηση που κάνουν οι περισσότεροι πότε θα έλθει και ποιος θα είναι ο αντίχριστος; Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το όνομά του είναι..........Η συνέχεια στο Μέρος 1ο : ο Αντίχριστος!!!

14 σχόλια:

  1. οχι φίλε ΔΕΝ είναι αυτός

    το βδέλυγμα γεννήθηκε πολύ κοντά στην ημερομηνία που έθεσες και είναι ΠΟΛΥ πιό ΟΜΟΡΦΟΣ. Μοιάζει πάρα πολύ στον Ιησού από την Ναζαρέτ τη σειρά και είναι ακόμη ποιο σαγηνευικός. Σύντομα θα αναλάβει δράση όπως σωστά εντόπισες...

    του ανήκει η 666η θέση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρων άποψη! μήπως φίλε μου, μπορείς να μου πείς το όνομά του, διότι δυσκολεύομαι να τον βρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε,έψαξα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκου κοινοβουλίου και δεν βρήκα άτομο, που να έχει τέτοια περιγραφή!!! πιθανόν, να είσαι ένας ακόμα από αυτούς που προσπαθούν να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ!!! τέτοια, περιμένω πολλά, ακόμα!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dear Nikos, thank you for informing the world about me. Shall I meet you at your next birthday?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ολα αυτα αλλα μηπως τρομακτικα παντωσ μου αρεσει η θεωρια σου καιθα παρακουλουθω τα γεγονοτα και θα δειξει κατα ποσο εχεισ δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς το παρων,το μονο που εχω να επισημανω ειναι οτι ο τιτλος και μονο "θεωριες του αστακου" λεει παρα πολλα!!!!! συγχαρητηρια γαι αυτον τον πρωτοποριακο τιτλο....οσον αφορα το περιεχομενο ακομα δεν το εχω διαβασει.οταν γινει αυτο θα καταγραψω τις εντυπωσεις μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eίναι σίγουρο πως ο Αντίχριστος έρχεται, ή πιο σωστά τον φέρνουν οι ¨γνωστοί άγνωστοι¨, πράγμα που προσπάθησαν κι άλλες φορές στο παρελθόν χωρίς όμως επιτυχία. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στίς εκτιμήσεις μας διοτι ο έξω απ΄εδώ έχει πολλά ποδάρια και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τον ακριβή τρόπο που θα προσπαθήσει να μας παραπλανήσει. Ίσως το πιο ακριβές κριτήριο είναι αυτό του σφραγίσματος. Αν και σε όλους είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις της οικογένειας του εν λόγω νεαρού αιώνες τώρα, θα πρέπει να κρατήσουμε κάποιες επιφυλάξεις πριν τον βαφτίσουμε ως τον πολυαναμενόμενο από τις διάφορες στοές και οργανώσεις ΜΕΪΤΡΕΓΙΑ. Όχι οτι μπορεί να μην είναι... Απλά διότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει χώρος για λάθη και εικασίες. Σ΄εμάς μένει η ταπείνωση και η προσευχή, καθώς και διαρκής συνένωσή μας με τον Ζωοδότη ΧΡΙΣΤΟ μέσω των Μυστηρίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Ασφαλώς και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε αλλά να παρακολουθούμε τα τεκταινώμενα και να ενημερωνόμαστε από καλές πηγές όπως τούτη δω που είχε την καλωσύνη να δημιουργήσει ο κος Αναστασόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΚΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ : 2015-2016 θρησκευτικός ηγέτης


    ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ :
    Heavenly signs: Sabbatical Year 2014-2015 (September 25, 2014 - September 13, 2015)

    Four Lunar Eclipses: NASA table of Lunar eclipses (2011-2020) | Jewish Holidays (1998-2017)

    The blood-red moon signifies trouble for Israel

    Passover: April 15, 2014 | Total eclipse visible in Australia, Pacific, Americas
    Tabernacles: October 9, 2014 | October 8, 2014 Total eclipse visible in Asia, Australia, Pacific, Americas
    Passover: April 4, 2015 | Total eclipse visible in Asia, Australia, Pacific, Americas
    Tabernacles: September 28, 2015 | Total eclipse visible in East Pacific, Americas, Europe, Africa, West Asia (This is the only one visible from Jerusalem at moon-set)
    Four total blood-red moons back-to-back are rare, the only time it happens on four Biblical holidays is in 2014/2015.

    The only times last century these occurred together was in 1967/1968 when Jerusalem was recaptured. Hebcal used to determine older Jewish holidays.

    Yovel Year 47 - 5727(1967)

    "The next Yovel year, according to this calculation, was in 5727. In Iyar 5727 (June of 1967), Yerushalayim, Yehuda, Shomron, the Golan, and Gaza came under Jewish control for the first time in centuries, and the move back to these areas, of eretz Israel, began."

    Yovel Year 48 - 5776 ( 2015)

    "This coming Yovel, and its events, are yet to be seen. Never the less, we can learn what kinds of events to expect. Perhaps the year following would be a fitting time for the Sanhedrin to assume or rather to resume its role in counting of Shmita and Yovel and to assume its role of leadership of Am Israel.

    This next Yovel would start the 49th Yovel period. Rather fitting that the Sanhedrin would count the last Yovel before the 50th Yovel, a Yovel of Yovels. Remember that only the Sanhedrin can count and sanctify the Yovel year."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΜΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ..
    ΘΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Θάνο, δεν μπορώ να σου προσδιορίσω τον ακριβή χρόνο που θα έχω έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο! Γράφω όποτε έχω έμπνευση και όποτε διαθέτω χρόνο! έχω ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζω το επόμενο κεφάλαιο και ευελπιστώ να το έχω έτοιμο μέχρι το τέλος του μήνα!!!

    Υ.Γ. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! με την ευκαιρία σου προτείνω να δείς την ταινία 2012 (αν δεν την έχεις δει ήδη), έχει πολλά κρυμμένα μηνύματα!!! (Καλιφόρνια, Χαβάη, κύμα-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, κ.λπ.) άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες είναι James Bond-View to kill, Superman, X-men 3 και γενικότερα ταινίες με θέμα την Καλιφόρνια!!! καλό είναι να γνωρίζεις ότι το MISSION IMPOSIBLE 2 (με σενάριο απειλής απο έναν Ιό) και το ΜΑΤΡΙΧ (μεσσίας Νίο) έχουν γυριστεί στην ..Αυστραλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. [+]Νικο,υπαρχει κατι νεοτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o ..David κάνει τα τελευταία τεστ στην βάρκα του και εκτιμώ ότι μέσα στον Μάρτιο, θα ξεκινήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. david de rothschild=Δαβιδ από κόκκινη ασπίδα = 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή