Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΡΟΣ 4ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

(Το ΜΕΡΟΣ 5ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ μπορείτε να το βρείτε στη νέα ιστοσελίδα μας : http://astakotheories2.blogspot.com/)
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David Mayer de Rothschild, να φοράει ένα ρολόι της εταιρίας IWC Schaffhausen (μια από τις εταιρίες σπόνσορες της αποστολής του)!!!
Το περίεργο στην παραπάνω εικόνα δεν είναι το ρολόι που φοράει ο ..David, αλλά το κόκκινο βραχιόλι που φοράει στο αριστερό του, χέρι!!! Το συγκεκριμένο (κόκκινο) βραχιόλι είναι ένα σατανικό φυλαχτό που σχετίζετε με το αρχαίο θρησκευτικό σύστημα της Καμπάλα (την βάση κάθε σατανιστικής λατρείας)!!! Πολλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σε αντίθεση, φοράνε ένα μαύρο βραχιόλι (κομποσκοίνι) στο δεξί χέρι(για προστασία από τις σκοτεινές δυνάμεις)!!! Tο συγκεκριμένο κόκκινο βραχιόλι είναι η τελευταία μόδα στο Χόλυγουντ (πολλοί σταρ αρχίζουν σιγά σιγά να μιμούνται τον ..David, φορώντας το κόκκινο βραχιόλι, στο αριστερό τους, χέρι)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Μαντόνα να φοράει το κόκκινο βραχιόλι στο αριστερό της, χέρι!!!
Η Μαντόνα έχει δηλώσει ότι, είναι λάτρης της "φιλοσοφίας" Καμπαλα!!! Καλό είναι να γνωρίζετε ότι (η Μαντόνα) έχει αγοράσει ένα σπίτι στο Ισραήλ, κοντά στο Τέμενος Αλ-Ακσά (μελλοντικό ναό του Σολομώντα) και όπως η ίδια έχει δηλώσει, έκανε αυτή την κίνηση, για να δει από κοντά, τον μελλοντικό Μεσσία που περιμένουν οι Εβραίοι!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David να εξηγεί σε μια ομάδα ανθρώπων, την ενεργειακή λειτουργία του σκάφους Plastiki (ο σπόνσορας της φωτογραφίας είναι η εταιρία υπολογιστών HP: Hewlett-Packard)!!! Η HP έχει εξοπλίσει με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αυτή την αποστολή!!!
Αν παρατηρήσετε την παραπάνω φωτογραφία, θα δείτε (πάνω από το κεφάλι του ..David) μια πυραμίδα που μέσα της εφάπτονται χιαστή δυο γραμμές (Χ)!!! Σύμπτωση θα μπορούσε να μου πει κάποιος…για παρατηρήστε όμως και την παρακάτω φωτογραφία!!!Φαίνετε πιο καθαρά το Μασονικό σύμβολο (γνώμονας και διαβήτης) που υπάρχει πάνω από το κεφάλι του ..David!!!Το σύμβολο της Μασονίας (γνώμονας και διαβήτης) ή αν προτιμάτε δύο (μεταξύ τους) αντίστροφες πυραμίδες!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David, να ποζάρει κάτω από 2 (δεμένα χιαστή) δοκάρια (Χ)!!! Το σχήμα αυτό παραπέμπει σε δύο (μεταξύ τους) αντίστροφες πυραμίδες!!!
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία υπάρχει και κάτι ακόμα περίεργο…ένας σταυρός!!! Τα 2 δοκάρια (χιαστή) σχηματίζουν (εκτός από τις δύο πυραμίδες) και έναν σταυρό (πάνω από το κεφάλι του ..David)!!!
Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι πίσω από τις φωτογραφήσεις (και όχι μόνο) του ..David, εργάζεται ένα ολόκληρο επιτελείο από επαγγελματίες (φωτογράφοι, κάμεραμαν, στυλίστες, σκηνοθέτες, ψυχολόγοι, κ.λπ.) που παίρνουν εντολές από τον ..David, για να περνάνε τα "κατάλληλα" μηνύματα!!!

Για να δούμε τι δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρίας υπολογιστών Hewlett-Packard, Marlene Somsak : "Η εταιρία HP συμμερίζεται τα πιστεύω του David, ότι δηλαδή μέσω της μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης για το παγκόσμιο περιβάλλον, οι άνθρωποι μπορούν να εμπνευστούν για να επανεξετάσουνε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους με ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο"!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την αρχική (δοκιμαστική) βάρκα Plastiki!!! Στο πανί βλέπετε τον αριθμό 63996!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την (επίσημη) βάρκα Plastiki, με κωδικό αριθμό 72257!!!
Ποιος είναι ο συμβολισμός που κρύβετε στις δύο παραπάνω εικόνες;
Η 1η (δοκιμαστική) βάρκα, μας δείχνει την πραγματική σατανιστική φύση του ..David, που "εκφράζετε" από τα εξάρια!!! Η 2η (επίσημη) βάρκα, μας δείχνει το ψεύτικο προσωπείο (του καλού) David, που "εκφράζετε" από τα εφτάρια!!! Δηλαδή πίσω από τα εφτάρια κρύβονται τα εξάρια!!! Αυτό φαίνεται άλλωστε και στο πανί της 2η (επίσημης) βάρκας, που μεν βλέπουμε τα εφτάρια, όμως στο σήμα της Plastiki υπάρχουν καλυμμένα τα εξάρια (όπως ήδη έχουμε αναφέρει και στο ΜΕΡΟΣ 2ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)!!!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τoν γοητευτικό David (Mayer) de Rothschild!!!
Το 2003 (ο ..David) ήταν δεύτερος στην λίστα του περιοδικού Tatler, των πιο hot εργένηδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, κερδίζοντας τόσο τον πρίγκιπα Harry όσο και τον ηθοποιό Hugh Grant (για την ιστορία, πρώτος ανακηρύχτηκε τότε, ο πρίγκιπας William)!!!
Παρατηρήστε προσεκτικά στην ζώνη του ..David, το σήμα της νεκροκεφαλής (skull and bones)!!! Αυτή η ζώνη είναι η αγαπημένη του ..David, την έχουμε συναντήσει ήδη (σε φωτογραφία στο ΜΕΡΟΣ 1ο: Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) και θα την συναντήσουμε και σε παρακάτω φωτογραφίες του!!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την διεισδυτική και αποφασιστική ματιά του ..David!!!

Τον Σεπτέμβριο του 2007, το περιοδικό GQ (που κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Γερμανία) χαρακτήρισε τον ..David, παγκόσμιο Περιβαλλοντολόγο της χρονιάς!!! Το Clean Up The World τον ονόμασε Διεθνή Πρεσβευτή της Οικολογίας!!!
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πυκνώνουν οι "φωνές" που χαρακτηρίζουν τον ..David ως Διεθνή Πρεσβευτή της Οικολογίας!!! Κατά την εκτίμησή μας, ο ..David θα χριστεί επίσημα και από τον ΟΗΕ (στα κεντρικά γραφεία της Νέας Υόρκης), ως Διεθνής Πρεσβευτής της Οικολογίας ή με κάποιο παρόμοιο τίτλο (συγκαλυμμένος τίτλος του παγκόσμιου πολιτικού ηγέτη)!!! Με αυτήν του την ιδιότητα ο ..David, θα αποκτήσει πρόσβαση σε όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς (ΝΑΤΟ, ΕΕ, κ.λπ.)!!! Το τι θα γίνει μετά…θα πούμε σε παρακάτω κεφάλαιο!!!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον "ατρόμητο" και ονειροπόλο ..David (Mayer) de Rothschild!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David να "διδάσκει" μπροστά από τις κάμερες!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David να προτρέπει τα παιδιά να διαβάσουν το οικολογικό περιοδικό Kids (παιδιά)!!! Στο συγκεκριμένο τεύχος, βλέπετε στο εξώφυλλο, μια πολική ..Αρκούδα!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David εν δράση, να προσεγγίζει ένα παιδί (στο δρόμο) και να προσπαθεί να του περάσει τις "οικολογικές" του ιδέες, φυσικά κάτω από το άγρυπνο μάτι της κάμερας!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το επίσημο βιβλίο της παγκόσμιας οικολογικής κίνησης LIVE EARTH, γραμμένο από τον David (Mayer) de Rothschild, με σήμα την ..Αρκούδα!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε (για μια ακόμα φορά) τον ..David, να "εμπνέει" με τις ιδέες του, μία ομάδα παιδιών!!!
Ο ..David προτρέπει τα παιδιά να γίνουν Πράκτορες της Αλλαγής (Agents of change), συμμετέχοντας ενεργά σε οικολογικές αποστολές, που τους αναθέτει ο ..David!!! π.χ. σε ένα ζευγάρι παιδιών, ανατέθηκε να πάει στο super market και να κάνει "κήρυγμα" στους μεγάλους, να περιορίσουν τις πλαστικές σακούλες!!!
Ένα άλλο ζευγάρι παιδιών πήγε στο αεροδρόμιο και προσπαθούσε να πείσει τους ταξιδιώτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους με το αεροπλάνο (οικολογικός λόγος : λιγότερες πτήσεις =λιγότερα καύσιμα στην ατμόσφαιρα)!!!

Ένα άλλο ζευγάρι παιδιών πήγε στην κεντρική γέφυρα του Λονδίνου και μέσω μεγαφώνων διάβασαν τις ειδήσεις (ο οικολογικός σκοπός αυτής της αποστολής είναι να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να καταργήσουν τις εφημερίδες …για να μην μολύνετε το ποτάμι(Τάμεσης) από υπολείμματα εφημερίδων αλλά και για την εξοικονόμηση χαρτιού)!!!

Οι προφητείες αναφέρουν για τον Αντίχριστο, ότι θα έρθει σαν λύκος μεταμφιεσμένος σε πρόβατο..και ότι θα καθιερωθεί σαν πρότυπο για όλη την ανθρωπότητα!!!

..David Mayer de Rothschild!!!

Στο σημείο αυτό, ολοκληρώνουμε το κεφάλαιο αυτό και θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες, στο ΜΕΡΟΣ 5ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

10 σχόλια:

  1. Καταρχην πρεπει να αναφερω πως με εχει συναρπασει η ολη ερευνα σου και πως συμφωνα με τις δικες μας ερευνες ειμαστε πολυ κοντα με σενα (αν και κλεισαμε πολλές 'τρυπες' της ερευνα μας απο τα γραπτα τα δικα σου). Οσον αφορα τον συγκεκριμενο 'κυριο' ολα δειχνουν πως ειναι αυτος για οσα λεει η αποκαλυψη αλλα σκεφτομαι πως το ολο παζλ του θεματος δεν μπορει να τελειωσει τοσο ευκολα. Εννοω πως εχω μια αισθηση πως μας διαφευγουν πολλα πραματα, πως δεν ειναι τοσο απλα... Με την προυποθεση πως καθε σκεπτομενος νεος εχει διαβασει την αποκαλυψη μπορει ευκολα να συνδυασει το συγκεκριμενο προσωπο με τον αντιχριστο πραγμα που καθιστα το εργο του (αντιχριστου) δυσκολοτερο στο να πεισει τους ανθρωπους. Οπως ειχε πει και ο Πατερας Παισιος καποτε πως οι προφητειες ειναι θεικα γραμενες και ο ανθρωπος απλως διαγραφει ενα δρομο προς εκπληρωση τους χωρις την δυνατοτητα αλλαγης των μελλουμενων, αναρωτιεμαι η τοποθετηση του συγκεκριμενου προσωπου στην θεση του αντιχριστου με σκοπο να εκπληρωσει ολες τις προφητειες που αναμενουμε εδω και χιλιαδες χρονια ειναι αποτελεσμα καποιου θεικου μηχανισμου αδυνατον να αποφυγει και ο αντιχριστος ο ιδιος ή εχει γινει με ανθρωπινη παρεμβαση με σκοπο την φαινομενικη εκπληρωση των προφητειων για λογους συμφεροντων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλοι μου!!! και καλή χρονιά!!! Ας πάμε τώρα στο θέμα μας...Τις ίδιες σκέψεις είχα κάνει παλιότερα και εγώ! κατέληξα λοιπόν σε δυο πιθανα σενάρια :

    1. Ο ..DAVID είναι ένας αντιπερισπασμος (για τους ερευνητές), για να περάσει απαρατήρητος ο αληθινός αντίχριστος!!! Πράγμα για το οποίο προσωπικά έχω σχεδόν αποκλείσει και το στηρίζω στα πολλά στοιχεία που διαθέτω, αλλά και στο σενάριο που θα αναφέρω παρακάτω!!! (για αντιπερισπασμό έχουν ήδη επιλέξει τον πρίγκιπα william αλλά και άλλους!!!)

    2. Ο μέσος άνθρωπος έχει πλήρη άγνοια αυτών των θεμάτων και δεν μπορεί να τον ((αναγνωρίσει)), άλλωστε θεωρώ σίγουρο, ότι όταν ανεβεί στην εξουσία ο ..David (OHE), Θα μπλοκάρουν όλες τις ιστοσελίδες που αναφέρονται (αρνητικά) στην οικογένεια Rothschild!!! Επίσης θα μπλοκάρουν γενικότερα, όλες τις ιστοσελίδες που αναφέρονται εναντίων του συστήματος!!! θα αφήσουν μόνο λίγες ιστοσελίδες (που θα ελέγχουν ΑΥΤΟΙ) για να φαίνετε ότι υπάρχει μια διαφορετική άποψη!!! Τα υπόλοιπα ΜΜΕ, είναι ήδη κατα 95% ελεγχόμενα!!! πιστεύω επίσης ότι ο ΘΕΟΣ θα ((επιτρέψει)) στο συγκεκριμένο άτομο (..David) να παίξει τον ρόλο του ((μεσσία)) για δύο λόγους : α)για να μήν έχει κάνένας άλλοθι ότι δεν ήξερε, κατά την ΘΕΪΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! και β)για να προλάβουμε να οργανώσουμε μια (έστω ικανοποιητική) άμυνα εναντίων των δυνάμεων του Κακού)) Ένα άλλο επιχείρημα είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν δεδομένη την επιτυχία του σχεδίου τους, και αυτό τους κάνει αλαζόνες αλλά και απρόσεκτους!!! καλό είναι να γνωρίζεις ότι πολλοί έμπειροι ερευνητές, δεν μπορούν να τον ((αναγνωρίσουν)) ακόμα!!! Τέλος θα έρθουν και οι προφήτες του ΘΕΟΎ, που θα τον ((κράξουν)) δημόσια (εκτιμώ οτι θα συμβεί το 2011-2012)!!! Άπο ότι έχετε καταλάβει λοιπόν, δεν έχουμε ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ!!! Ήδη, γίνονται πολλές προσπάθειες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ για να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι γίνετε!!!

    Ας μπούμε και στην ψυχολογία της οικογένειας ROTHSCHILD :Σκεφτείτε ότι τουλάχιστον 2 αιώνες αυτή η οικογένεια προσπαθεί (μυστικά) να κυβερνήσει τον πλανήτη, τώρα που έχει φτάσει τόσο κοντά στο σκοπό τους, θα αφήσει κάποιον άσχετο να παίξει τον ρόλο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ!!! ΔΕΝ το ΝΟΜΙΖΩ!!! θα το έχουν αποθυμένο να ((δοξαστεί)) το ονομά τους!!! Δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα, αυτό που επιζητούν είναι η Δόξα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ!
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ)
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ. ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ 666, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα φίλε μου!!! και εμένα με προβλημάτισε αυτό το ερώτημα και κατέληξα στα εξής σενάρια:
    Σενάριο 1.o ..David δεν είναι ο αληθινός ή ο τελευταίος Αντίχριστος!!!
    Σενάριο 2. μπορεί ο Ιωάννης να μιλάει μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά σχετικά με τον αριθμό χξς!!!
    ΣΕΝΆΡΙΟ 3.Το όνομα του DAVID (MAYER) de Rothschild μπορεί να μήν είναι το αληθινό του!!!
    ΣΕΝΑΡΙΟ 4.Μπορεί να είναι το όνομα που ο ..David θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον!!! π.χ. ο καρδηνάλιος Γιόζεφ Ράτσινγκερ (ο αριθμός αυτού του ονόματος δεν βγάζει λεξάριθμο 666)!!! το άλλαξε όμως σε ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ(λεξάριθμος 666)!!!
    Σενάριο 5. ο Ιωάννης μας αναφέρει τον αριθμό ή το όνομα του ΘΗΡΙΟΥ!!!
    Θ Η Ρ Ι Ο= ΘΡΟ ΗΙ= ΘΟΡ (ΗΙ)= ΡΟΘ (ΗΙ) =ROTH (HI) =ROTH SCHILD (HI)!!! Tο μόνο που μας απομένει είναι να ερμηνεύσουμε τι είναι το ΗΙ!!! ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ (ΗΙ) ΝΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11, Οπότε έχουμε ROTH HI=ROTH 11 ή το θηρίο ανεβαίνει στην εξουσία το 2011!!! το (ΉΙ) μπορούμε ίσως να το ερμηνεύσουμε
    με κεφάλαιο και παράγραφο απο κάποιο βιβλίο (π.χ.Αποκάλυψη του Ιωάννη)!!!
    Στην τριλογία της ταινίας Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, το όνομα του Αντίχριστου είναι DAMIAN THORN= THOR (N)=ROTH (N)!!!

    προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ θα ήθελε να είναι τόσο φανερός, αφού γνωρίζει ότι το πρώτο πράγμα, που κοιτάνε οι περισσότεροι χριστιανοί είναι ο λεξάριθμός του ονόματός του!!!

    καταλήγωντας λοιπόν δεν μπορώ να αποκλείσω τον..David (ότι δεν είναι ο Αντίχριστος,λόγω λεξάριθμου) γι αυτό προτιμάω να βασίζομαι κυρίως στα γεγονότα!!! προσωπικά για <<..το θηρίο που βγαίνει απο την Θάλασσα..>>, μου κολλάει μιά χαρά!!! Αν θέλεις το δέχεσαι ή άν θέλεις το απορρίπτεις!!! Η απόφαση είναι δική σου..!!! Μόνο σε μία περίπτωση θα σταματήσω να γράφω, αν κάποιος μου υποδείξει με επιχειρήματα κάποιο άλλο όνομα!!! οπότε συνεχίζω την έρευνα και όποιος θέλει ακολουθεί..!!! Με το υλικό που διαθέτω (εως τώρα), βγάζω τουλάχιστον ακόμα 3 κεφάλαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ <>, ΒΛ. ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ. ΙΣΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τιτλος που θα του δωθει θα ειναι 666...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. [+] Στελλαρ(=666) πιθανολογειται οτι θα ονομαζεται, δηλ."πεφωτισμενος"(ο της σκοτιας κληρονομος).Ισως φερει και τον τιτλο Δαν μπροστα απο το ονομα αυτο. [+]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o προδρομος του αντιχριστου ειναι τα μεσα μαζικης ενημερωσης.... οπως ιντερνετ τηλεοραση ραδιο κ κατι κοροιδα που πανε απο πορτα σε πορτα κι ενοχλουν του αδαης επι των θεματων! κανεισ ομως δε ξερει τη πραγματικοτητα! νηστεια προσευχη εξομολογηση ..... κ ας τους να τρεχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ Η ΠΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. David de Rothschild= Δαβίδ από Κόκκινη Ασπίδα=666

    ΑπάντησηΔιαγραφή