Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΜΕΡΟΣ 2ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Σε αυτό το κεφάλαιο θα παραθέσουμε περισσότερα στοιχεία για την ζωή του David Mayer de Rothschild!!!Εδώ βλέπουμε τον "λύκο" να φυλάει τα "πρόβατα"!!! Ο David κηρύττει τις ιδέες του στα παιδιά και όπως φαίνεται αυτά νιώθουν πολύ άνετα μαζί του!!! (που να ήξεραν τα καημένα, ότι ο διάβολος αρέσκεται στο να διαφθείρει τις πιο αθώες ψυχές!!!)
Εδώ ο David μιμείται επίσης, τον Ιησού Χριστό. ο οποίος στην εποχή του συνομιλούσε και εκείνος, με παιδιά!!!
Καλό είναι να γνωρίζετε ότι ο David έχει επισκεφτεί και επισκέπτεται πολλά σχολεία (σε Αμερική και Ευρώπη),τα οποία και χρηματοδοτεί για να προβάλλουν τα "οικολογικά" του προγράμματα!!! Και όπως ο ίδιος δηλώνει, του αρέσει πολύ να συνομιλεί με τα νέα παιδιά!!!
Δεν έχω λόγο για να μην σε πιστέψω ..David!!!


Στην φωτογραφία βλέπουμε τον "Μεσσία" να περισυλλογίζεται δίπλα σε ένα καταρράκτη!!!
Εδώ βλέπουμε μια καλλιτεχνική φωτογραφία του David Mayer de Rothschild μέσα στην φύση!!!Ο David έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου( με αποστολές της ομάδας του Αdventureecology)και σκοπό έχει, όπως μας λέει, να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σε σχέση με το περιβάλλον!!!

Σε αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε την διαδρομή που θα ακολουθήσει (τον Απρίλιο του 2009 από τo Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϊ) το ιστιοφόρο τύπου καταμαράν, με την ονομασία plastiki, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά!!! πλήρωμα 6 άτομα (μαζί με τον David)!!! Μήκος σκάφους 60 πόδια!!!


Καλό ταξίδι..........David!!!
Φωτογραφία του σκάφους plastiki φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά!!!Με αυτό το ταξίδι ο David θέλει να μας δείξει ότι μπορεί να εξουσιάζει τα στοιχεία της φύσης!!! Όπως είχε κάνει κάποτε και ο Ιησούς Χριστός (ο οποίος ευρισκόμενος στο μέσω μιας τρικυμίας καταπράυνε τους ανέμους) !!! Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο σήμα του πανιού θα παρατηρήσετε ότι είναι τρία βέλη που έχουν τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις στην πράξη όμως συμβολίζουν τρία ενωμένα αριστερόστροφα εξάρια (666) και στο κέντρο υπάρχει μια πυραμίδα σύμβολο των illuminati!!!
Το σήμα της plastiki κρύβει τουλάχιστον ακόμα 5 μηνύματα!!!! σας αφήνω να τα ανακαλύψετε μόνοι σας!!!Στη φωτογραφία βλέπουμε τον David σε μια κοινωνική εκδήλωση να συνομιλεί με το μοντέλο Elle Macpherson και τον ηθοποιό Kevin Spacey!!!
Μέσα σε όλα ο …David!!! Προσέξτε πως τον κοιτάνε "μαγεμένοι" από την γοητεία του!!!Ο μαφιόζος ....................David!!!

Τα μάτια λένε πολλά για τον ψυχή..............του ανθρώπου!!!
Ας δούμε τώρα και μερικά βίντεο με τον …David!!!







Κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας, όλα αυτά που είδατε, ακούσατε και διαβάσατε και στο επόμενο (Μέρος 3o : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) θα σας εξηγήσω αναλυτικότατα τα πάντα!!! Να έχετε πάντα ανοιχτό μυαλό και καρδιά!!! Αστακός

4 σχόλια:

  1. Φίλε Νίκο.
    Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την έρευνα που κάνεις και για τον κόπο σου να ενημερώνεις τον κόσμο.
    Όσοι ψάχνουμε για αυτό το συγκεκριμένο θέμα καλό είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο για να γνωρίζει το τι έρχεται.
    Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου πω αν συμφωνώ η αν διαφωνώ για το αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αυτός που προφητεύουν οι γραφές,
    Θα σου πρότεινα όμως να διαβάσεις το βιβλίο του γέροντα Βησσαρίων « Ο ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ » και εκεί θα δεις το τι είχε πει ο γέροντας για αυτό το θέμα.
    Ίσως λέω ίσως ο συγκεκριμένος άνθρωπος που αναφέρεις να είναι ένας πρόδρομος του ανθρώπου που θα εμφανιστεί ως μεσσίας.
    Φιλικά
    Μάκης.

    Υγ περιμένω το τρίτο μέρος με ανυπομονησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε Μάκη, όλα είναι ύπο έρευνα!!! ποτέ δεν είπα ότι μπορεί να μην κάνω λάθος!!! Εκφράζω απλά μια άποψη, την οποία έχω άρκετες ενδείξεις για να την τεκμηριώσω!!! Έχω ακουστά για τον Γέροντα Βησσαρίων και με την πρώτη εύκαιρία θα αγοράσω το βιβλίο του!!! σ' ευχαριστώ για την συμμετοχή σου και τις υποδείξεις σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δύο σημεία: 1) τόσες πληροφορίες για τους ιλλουμινάτι δεν είναι δυνατό να γνωρίζετε και αν τις γνώριζατε δεν θα τις δημοσίευατε ;).
    2)ο αντίχριστος θα άφηνε να δημοσιευθεί η πραγματική του ταυτότητα έστω και από ένα μπλόγκ;

    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε μου, βρίσκω λογικές τις απορείες σου!!! Ας ξεκινήσω από την 1η ερώτηση σου: Αν ψάξεις στο διαδύκτιο θα βρείς εκατοντάδες ιστοσελίδες που αναφέρουν για τους Ιλλουμινάτι (ιστορία τους, συμβολισμούς,κ.α)!!! Aπάντηση στην 2η ερώτησή σου: πολύ πιθανό να μην το έχει μάθει ακόμα!!! αλλά ακόμα και αν το ξέρει, δεν με θεωρεί ακόμα απειλή διότι γνωρίζει ότι δεν θα προλάβουν να το διαβάσουν πολλοί, αλλά και απο αυτούς που θα το διαβάσουν λίγοι θα το πιστέψουν!!! Τέλος η οικογένειά Rothschild, είναι αρκετά γνωστή στους περισσότερους ερευνητές (αυτών των θεμάτων) και είναι συνηθισμένοι σε τέτοιους χαρακτηρισμούς!!! Το ίντερνετ είναι προς το παρόν ελεύθερο, αλλά σιγά σιγά αλλάζουν τους νόμους και σε λίγο καιρό τα πάντα θα λογοκρίνονται!!! Σίγουρα κάποια στιγμή θα μου σβήσουν την ιστοσελίδα, γι' αυτό βγάλε φωτοτυπίες απο τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή