Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΜΕΡΟΣ 3ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (α' μέρος)

Γιατί ο David Mayer de Rothschild ξεκίνησε το θαλάσσιο ταξίδι (plastiki) από το Σαν Φρανσίσκο;
Για να δούμε τι λέει ο ίδιος, ο David : "Το Σαν Φρανσίσκο είναι μια πολύ προοδευτική πόλη. Έχει απαγορεύσει τις πλαστικές σακούλες και έχει δείξει ότι υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για τις αξίες που προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε " (υπονοώντας ..τις οικολογικές ιδέες).
Για να δούμε όμως τις πραγματικές αξίες, που για τον ...David, εκπροσωπεύει η πόλη του Σαν Φρανσίσκο:
1. Το Σαν Φρανσίσκο ιδρύθηκε στις 29 Ιουνίου του 1776 Γνωρίζουμε ότι την 1 Μαΐου του 1776, οργανώθηκε επίσημα και το μυστικό τάγμα των Illuminati!!!! (άραγε είναι τυχαία η ίδια χρονολογία 1776 ; ) Στο Σαν Φρανσίσκο υπάρχει η περιβόητη TRANSAMERICA Πυραμίδα σύμβολο των Ιλλουμινάτι!!! Στην φωτογραφία βλέπετε την TRANSAMERICA Πυραμίδα (ψάξτε στο διαδίκτυο για την ιστορία αυτού του κτηρίου, θα καταλάβετε αρκετά πράγματα)!!!
Θα δείτε και παρακάτω, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, και ότι οιIlluminati (που αρέσκονται στους συμβολισμούς), χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν έως τις μέρες μας, αυτήν την πόλη, αλλά και γενικότερα την περιοχή της Καλιφόρνια, για να εφαρμόσουν τα αρχικά τους προγράμματα και μετά να τα επεκτείνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη)!!!
2. Ο χάρτης του ΟΗΕ για την δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών συντάχθηκε και υπογράφηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1945 !!! Επίσης το 1951, υπογράφηκε η Συνθήκη του Σαν Φρανσίσκο, με την οποία έληξε επίσημα ο πόλεμος με την Ιαπωνία!!!

-------ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ
ΟΗE
Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην φωτογραφία....θα δείτε "συμβολικά" τον διάβολο (οι οθόνες είναι τα μάτια του,το σήμα του ΟΗΕ είναι η μύτη και απο κάτω, το στόμα του!!!
David...μήπως στο μέλλον σε δούμε να "κόβεις" βόλτες μέσα στον ΟΗΕ,
λέω μήπως… που ξέρεις μπορεί ο ΟΗΕ, μια μέρα, να σε "βραβεύσει" για το οικολογικό σου έργο….όπως άλλωστε βράβευσε και το οικολογικό σου, πρότυπο (Thor Heyerdahl)!!!
Ο David (όπως ο ίδιος δηλώνει) έχει εμπνευστεί το ταξίδι της "Plastiki" από ένα πανομοιότυπο ταξίδι, που πραγματοποιήθηκε το 1947, από τον εθνολόγο-οικολόγο νορβηγό Thor Heyerdahl(1914-2002), ο οποίος διέσχισε με την σχεδία του "Kon-Tiki", μια απόσταση 8000 μιλίων στον Ειρηνικό ωκεανό!!!


--------Στην φωτογραφία βλέπετε την σχεδία "Kon-Tiki "
O Thor Heyerdahl είχε κάνει και άλλα παρόμοια θαλάσσια ταξίδια σε Ατλαντικό και Ειρηνικό ωκεανό, με τις βάρκες RA, RA II και Τίγρης!!! Ο Νορβηγός Thor Heyerdahl είναι ένας από τους πιο βραβευμένους ανθρώπους του πλανήτη, αφού κατέχει τουλάχιστον 30 παγκόσμιες διακρίσεις και 11 τιμητικά διδακτορικά(κυρίως, λόγο της οικολογικής του δράσης)!!! Φυσικά βραβεύτηκε και από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) με το διεθνές βραβείο περιβάλλοντος Pahlavi, το …1978 (χρονολογία γέννησης του ..David)!!! στον οποίο OHE, έλαβε μετέπειτα και ενεργό ρόλο σαν μέλος του (σε θέματα οικολογίας, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων, ΜΚΟ)!!! Πιο συγκεκριμένα, διετέλεσε αντιπρόεδρος των (ΜΚΟ) World Association of World και Worldview International Foundation, καθώς επίσης εργάστηκε και σαν σύμβουλος στην οργάνωση World Wildlife Fund International (WWF), και ήταν ένα μέλος της επιτροπής της, που κάθε χρόνο επιλέγει τους νικητές του ΟΗΕ για την προστασία του περιβάλλοντος!!! Όλες οι παραπάνω Διεθνείς Οργανώσεις είναι εταιρίες "βιτρίνες" που δημιουργήθηκαν και ελέγχονται από τους Ιλλουμινατι!!!Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Thor Heyerdahl (μέσα στον ΟΗΕ) αγκαλιά με τον Δαλάι Λάμα!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον John D. Rockefeller III, (δεξιά) να δίνει μια επιταγή με το ποσό των $ 8,5000,000 στον Trygve Lie, τον πρώτο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Τα χρήματα ήταν για την αγορά του οικοπέδου επί του Manhattan Island (Νέα Υόρκη) που θα στεγάσει το κτίριο του ΟΗΕ!!!Για όσους δεν γνωρίζουν, Η οικογένεια Rockefeller έχει και αυτή "ρίζες" από την Γερμανία (το Γερμανικό τους επίθετο ήταν Roggenfelder) και ανήκει στην σατανική οργάνωση των Illuminati!!! 3.Από το Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε (την δεκαετία του ‘60) το κίνημα των χίπις(παιδιά των λουλουδιών). Ήταν ένα "εκπαιδευτικό" πρόγραμμα των Ιλλουμινάτι, με πολλαπλούς στόχους : Παγκόσμια διάδοση των ναρκωτικών, ηθική κατάπτωση των νέων, λατρεία της φύσης (παγανισμός) και μετέπειτα "οικολογία" , διάδοση της μουσικής ρόκ(με υποσυνείδητα σατανικά μηνύματα), διάδοση της ιδέας για μια παγκόσμια ειρήνη (καλυμμένο μήνυμα για την διάλυση των εθνικών κρατών και αντικατάστασή τους με μια σατανική παγκόσμια κυβέρνηση)!!!
4.Απο εδώ ξεκίνησε (την δεκαετία του ’70) το κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων(και κάθε χρόνο γίνεται μια μεγάλη παρέλαση, με την συμμετοχή τους)!!! Το Σαν Φρανσίσκο έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλοφίλων, που υπολογίζονται σε ποσοστό 15% του συνολικού πληθυσμού!!!

5.Το Σαν Φρανσίσκο ήταν και είναι μία από τις πιο πολυπολιτισμικές και
πολυθρησκευτικές πόλεις του κόσμου!!! Το πρότυπο πόλης δηλαδή, για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Καλό είναι να γνωρίζετε επίσης, ότι από εδώ ξεκίνησε η πρώτη φυλακή υψίστης ασφαλείας (Αλκατράζ) στην οποία και "φιλοξενήθηκε" ο διάσημος κακοποιός Αλ Καπόνε!!! (θα πούμε περισσότερα για το…Αλκατράζ στα επόμενα κεφάλαια)!!!
6.Στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκετε η περιβόητη βιομηχανική περιοχή της Silicon Valley , στην οποία εδρεύουν οι μεγαλύτερες εταιρίες, παραγωγής, ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (chips), στον κόσμο!!! Καλό είναι να γνωρίζεται επίσης, ότι οι εταιρίες και τα πανεπιστήμια του Σαν Φρανσίσκο αλλά και γενικότερα της περιοχής της Καλιφόρνια, είναι πρωτοπόρα στις έρευνες σχετικά με την βιοϊατρίκη και βιοτεχνολογία (βιοτσίπ, μεταλλαγμένα τρόφιμα, κ.α.)!!!


-----------------------ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΤΣΙΠ

Γενικότερα για την Καλιφόρνια :
Η Καλιφόρνια φημίζεται για τα κινηματογραφικά της στούντιο, στα οποία παράγονται οι περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες (που περνάνε την προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών) σε ολόκληρο τον κόσμο!!! Η Καλιφόρνια φημίζεται για τις μυστικές στρατιωτικές βάσεις, όπως η βάση 51, στην έρημο της Νεβάδα!!! Και τέλος η Καλιφόρνια θεωρείται μια από τις πιο σατανοκρατούμενες πολιτείες (πολλές τελετές μαύρης μαγείας) των ΗΠΑ!!!
-----Η τοπική σημαία της Καλιφόρνια με σήμα….την αρκούδα!!!

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε μια σατανική τελετή που κινηματογραφήθηκε με κρυφή κάμερα από τον Αμερικάνο ερευνητή Alex Jones, στο δάσος Redwood, 75 χιλιόμετρα βόρεια του Σαν Φρανσίσκο!!!
Στην παραπάνω τελετή συμμετέχουν πρώην πρόεδροι της Αμερικής,Βιομήχανοι,τραπεζίτες,κ.α!!! Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε τους σατανιστές να περιμένουν κάποιον που έρχεται πάνω σε μια βάρκα!!! τί να συμβολίζει άραγε αυτή η σκηνή;.......!!!
ποιος είναι
αυτός που περιμένουν;...!!!

Ας δούμε τώρα γιατί ο ..David επέλεξε την γέφυρα (Golden Gate) του Σαν Φρανσίσκο, για αφετηρία του ταξιδιού του

--------------------------Ο ναός του ΣολομώνταΒλέπετε καμιά ομοιότητα του πύργου (του ναού του Σολομώντα) Με τους πυλώνες της παρακάτω γέφυρας;

-----------Γέφυρα ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ - Golden Gate bridge
Το όνομα αυτής της γέφυρας μεταφράζεται στην Ελληνική γλώσσα ως ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ. Για όσους δεν γνωρίζουν, ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ ονομάζει ο εβραϊκός λαός, την σφραγισμένη πύλη (που βρίσκεται στα ανατολικά του τοίχους της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, από την οποία θα περάσει ο μελλοντικός τους μεσσίας (Αντίχριστος) για να μπει στον κύριο ναό του Σολομώντα(όταν φυσικά, ο ναός θα είναι έτοιμος)!!! Περνώντας από αυτήν την γέφυρα (ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ)ο David, θέλει να δείξει στους οπαδούς του, ότι αυτός είναι ο μεσσίας που περιμένουνε και ότι σύντομα θα είναι κοντά τους!!!

----------H Χρυσή Πύλη (Golden Gate) στην Ιερουσαλήμ
Στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται επίσης και η Lion Gate bridge (γέφυρα-πύλη του λιονταριού) που σχετίζεται και αυτή με το ανατολικό μέρος του παλαιού τοίχους της Ιερουσαλήμ, στο οποίο υπάρχει η Lion Gate (πύλη του λιονταριού)!!! (βρίσκετε μερικά μέτρα δεξιότερα της Golden Gate)

Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YOUTUBE)με τίτλο:
The Plastiki Expedition
Το βίντεο ξεκινάει με τον David, να διασχίζει την γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο. Στη μέση του βίντεο βλέπουμε ένα μάτι (μάλλον του David) και κοντά στο τέλος (του βίντεο) μας δείχνει τον ήλιο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πυλώνα και σχηματίζει μια πυραμίδα!!! Κλασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι (η πυραμίδα με τον ήλιο ή μάτι)!!!

Συνεχίζεται…… (μέρος β’ του ταξιδιού)…. σύντομα!!!