Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΜΕΡΟΣ 3ο: Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (β' μέρος)

Στη συνέχεια θα μπούμε σε πιο δύσκολες έννοιες (συμβολισμούς) που για να τους κατανοήσετε θα πρέπει να γνωρίζετε την Ιλλουμινάτι (εωσφορική) φιλοσοφία :

Ιλλουμινάτι (εωσφορική) φιλοσοφία-θρησκεία
Οι "πεφωτισμένοι" θέλουν να φτιάξουν μια παγκόσμια δικτατορική αυτοκρατορία, στα πρότυπα του ναζισμού(Χίτλερ) και κομμουνισμού(Στάλιν), στην οποία αυτοί και οι απόγονοί τους, θα κυβερνούν ισόβια τις "μάζες", δηλαδή εμάς!!!! Κατά την δική τους λογική, οι λαοί θα πρέπει να είναι ευγνώμονες προς αυτούς αφού φροντίζουν για το "καλό" μας!!! Πιστεύουν ότι σε μερικά χρόνια θα μπορέσουν (χάρη στην τεχνολογία-μαγεία) να γίνουν αθάνατοι, δηλαδή να φτάσουν στο σημείο να γίνουν "θεοί"!!! Στην δικιά τους "τέλεια", αιώνια, μελλοντική κοινωνία απαγορεύετε οι άνθρωποι να λογίζονται ελεύθερα και να αμφισβητούν το "σύστημα", αυτοί θα εξοντώνονται!!! Ο μόνος θεός στον οποίο επιβάλλετε (οι λαοί) να προσκυνούν θα είναι ο μεγάλος "φωτισμένος" (Αντίχριστος)!!! Όποιος δεν υπακούει θα πηγαίνει για "αναμόρφωση", δηλαδή βασανιστήρια και θάνατο!!!
Βέβαια για τους "πεφωτισμένους" οι ανυπάκουοι άνθρωποι που θα πεθαίνουν, θα επιστρέφουν (εξαγνισμένοι πια) ξανά στον πλανήτη γη, μέσω της μετενσάρκωσης!!! (αυτά τουλάχιστον θα λένε στους οπαδούς τους)!!! Στους οπαδούς τους θα διδάσκουν επίσης ότι οι χριστιανοί κυρίως, είναι "αντίχριστοι" άνθρωποι που προσπαθούν να σαμποτάρουν "τον επί γης παράδεισο"!!!
Πολλοί ταυτίζουν τους Ιλλουμινάτους με τον Διεθνή Σιωνισμό, αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα!!! Όλα τα αρχηγικά μέλη των Ιλλουμινάτι έχουν μακρινή καταγωγή από το Ισραήλ και οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν (προς τα έξω) Εβραίοι στο θρήσκευμα, στην πράξη όμως πιστεύουν στον Εωσφόρο (Σατανά) και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το έθνος του Ισραήλ, αλλά μόνο για την προσωπική τους ευημερία!!!

Σίγουρα και οι περισσότεροι Εβραίοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αφού εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακολουθούν "τυφλά" τις εντολές των αρχηγών τους!!! Πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι υπάρχουν και ορισμένοι Εβραίοι (μέσα και έξω από το Ισραήλ) οι οποίοι τάσσονται κατά των σχεδίων των παγκοσμιοποιητών-σατανιστών!!!
Όσο για το πια "μοίρα", θα περιμένει τους οπαδούς του νέου συστήματος, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα βιβλίο "1984", (γνωστό και ως ο Μεγάλος Αδελφός), του Τζορτζ Όργουελ!!!
Βέβαια υπάρχει μεγάλη διαφορά από το τι σχεδιάζουν οι τρελοί του πλανήτη και από το τι πραγματικά (στο τέλος) θα συμβεί!!!

Ας επιστρέψουμε όμως ξανά στο θαλάσσιο ταξίδι του…David!!!

Ti συμβολίζει το ταξίδι μέσα στον Ειρηνικό ωκεανό για τον David
Διασχίζοντας τον Ειρηνικό ωκεανό ή ωκεανό της ειρήνης, ο David, θέλει να δείξει στους οπαδούς του, ότι διασχίζει (συμβολικά) την Ιερουσαλήμ (πόλη της ειρήνης) και ότι θα φέρει την παγκόσμια "ειρήνη"!!! Ο Ειρηνικός ωκεανός εάν δεν γνωρίζετε ονομάζετε και "δαχτυλίδι της φωτιάς", διότι κυκλικά του ωκεανού βρίσκονται τα 2/3 των ενεργών ηφαιστείων παγκοσμίως!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Ειρηνικός ωκεανός έχει να κάνει με δύο στοιχεία της φύσης την φωτιά και το νερό!!!
Αυτά (φωτιά και νερό) σχετίζονται (συμβολικά) με τον ναό του Σολομώντα!!! Έξω από αυτό τον ναό υπήρχε από την μια πλευρά το θυσιαστήριο (φωτιά), στο οποίο θυσίαζε ο Αρχιερέας του ναού, τα σφαχτά) και από την άλλη πλευρά υπήρχε μια χάλκινη λεκάνη γεμάτη με νερό, για να ξεπλένει ο Αρχιερέας τα χέρια του μετά την θυσία!!! Να αναφέρουμε επίσης ότι το Αστέρι του Δαβίδ (το γνωστό σε όλους μας, σύμβολο των Εβραίων, που αποτελείτε από δύο τρίγωνα) αντιπροσωπεύει τη φωτιά και το νερό ή το καλό και το κακό!!!
Για την Ιλλουμινάτι φιλοσοφία, ο παλαιός κόσμος, (το χάος, το μαύρο, η εποχή του Ιχθύος) καίγεται από την φωτιά (θυσία) , και ολοκληρώνετε ο εξαγνισμός μέσω του νερού ( βάπτισμα του νέου κόσμου, η νέα τάξη, το άσπρο ή φωτεινό, η εποχή του υδροχόου ή του Εωσφόρου-αγγέλου του φωτός)!!!
Για τους Ιλλουμινάτι, ο Εωσφόρος(Σατανάς) είναι ένας "καλός" άγγελος-θεός που θέλει να "απελευθερώσει" τους ανθρώπους από τον "κακό" και "αυταρχικό" Θεό!!!
Το βασικό σύνθημα που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη τον Θεό, ο ίδιος μέσω της επιστήμης-μαγείας μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά του και να γίνει υπεράνθρωπος (φυσικά, κάτω από την καθοδήγηση του Αντίχριστου)!!!
Τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού τα συναντούμε επίσης και στους Ολυμπιακούς αγώνες!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο σημαντικότερος συμβολικός φορέας για την παγκόσμια συνείδηση που καλλιεργείτε στους λαούς!!!Στην φωτογραφία βλέπετε το στάδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2012, στο Λονδίνο!!! Βλέπετε το νερό και την φωτιά (στάδιο-ήλιος)
Άλλωστε η φωτιά ταυτίζετε (κατά την Ιλλουμινάτι λογική) με την Ολυμπιακή φλόγα και το νερό, με το υγρό στοιχείο των Ολυμπιακών πισινών!!!
Ο ήλιος συμβολικά ταυτίζετε και με το μάτι (ή καλύτερα με το μάτι του Ra) που βρίσκετε στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας των illuminati και συμβολίζει τον Αντίχριστο!!!

Καλό είναι στο σημείο αυτό, να διευκρινίσω ότι οι Ιλλουμινάτι καπηλεύονται την ιστορία και τους συμβολισμούς αρχαίων λαών (Αιγυπτίων, αρχαίων Ελλήνων, Ρωμαίων, κ.λπ.) και δημιουργούν νέες εωσφορικές έννοιες!!! Το ίδιο πράγμα είχε κάνει άλλωστε και ο Χίτλερ, που δανείστηκε σύμβολα από την αρχαιότητα και τους έδωσε ναζιστικό νόημα!!!
Π.χ. Οι Ιλλουμινάτι ονομάζουν τους εαυτούς τους και "Ολύμπιοι" και ταυτίζουν τον Δία με τον Εωσφόρο!!!
Γενικότερα στην εποχή μας, καλλιεργείτε από τους παγκοσμιοποιητές, η αντιστροφή και διαστρέβλωση κάθε έννοιας!!! Π.χ. ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, οικολογία, κ.λπ.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο που αφορά τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012

Σε αυτό το ταξίδι, ο David θα κάνει 7 στάσεις σε 7 αντίστοιχα νησιά του Ειρηνικού ωκεανού 1.Honolulu (Hawaii), 2.Midway island (usa), 3.Bikini Atoll (Marshall islands) 4.Majuro (Marshall islands) 5.Tuvalu (Funafuti) 6.Port Villa (Vanuatu), 7.Noumea (New Caledonia)!!!
Από τα 7 παραπάνω νησιά ο David δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα νησιά Χαβάη και Τουβαλού!!!

Οι οικολογικοί λόγοι είναι για τη μεν Χαβάη, η μείωση και εξαφάνιση κάποιον σπανίων πουλιών και οι τόνοι των (πλαστικών) σκουπιδιών που επιπλέουν κυρίως στην θαλάσσια περιοχή της, για το δε νησάκι Τουβαλού, ο κίνδυνος που διατρέχει (λόγω του ότι το υψηλότερο εδαφικό σημείο του, βρίσκετε 4.5μ πάνω από την στάθμη της θάλασσας) να βουλιάξει στα επόμενα 100 χρόνια περίπου, από την υποτιθέμενη αύξηση της στάθμης των ωκεανών!!! Στην Χαβάη είχε οργανωθεί παλιότερα και ένα παγκόσμιο οικολογικό συνέδριο!!!
Καλό είναι να διευκρινίσουμε ότι ο …David κρατάει τα οικολογικά προσχήματα και οι αποστολές του, έχουν και πραγματικά οικολογικά μηνύματα!!! Αυτό το κάνει βέβαια για να μπορεί, αν κάποιος τον κατηγορήσει για "κάτι", να μπορέσει με αληθινά επιχειρήματα να αποδείξει την οικολογική του ταυτότητα!!! Άλλωστε όλα τα ταξίδια του και οι πράξεις του, ανήκουν στην κατηγορία των "ψευτοθαυμάτων", που θα τον κάνουν συμπαθή, στην κοινή γνώμη!!!

Για να δούμε τους πραγματικούς λόγους που επέλεξε ο…David την Χαβάη και το νησάκι Τουβαλού!!!
Η Χαβάη έχει ενεργά ηφαίστεια, οπότε συμβολίζει την φωτιά (λάβα) και το Τουβαλού συμβολίζει το νερό, αφού ένα πολύ μεγάλο μέρος του, βρίσκετε μέσα στο θαλασσινό νερό!!! Το τι "παίζει" με την φωτιά και το νερό το εξηγήσαμε παραπάνω!!!
Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το Τουβαλού συντηρείται οικονομικά από το Ταμείο που ιδρύθηκε το 1987 από την Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο και υποστηρίζεται επίσης από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα!!! Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Αγγλία, το 1978 (χρονολογία γέννησης του ..David) Και έγινε μέλος του ΟΗΕ, το 2000!!!

Ας εστιάσουμε όμως ειδικότερα στην ΧΑΒΑΗ (Χονολουλού), που είναι και ο πρώτος προορισμός του David Mayer de Rothschild!!!
Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε ότι η Χαβάη αποτελείτε από μια συστάδα 8 νησιών : 1.Χαβάη 2.Maui 3.Kahoolawe 4.Lanai 5.Molokai 6.Oahu 7.Kauai 8.Niihau!!!
Ο ..David θα επισκεφτεί την Χονολουλού, η οποία είναι η πρωτεύουσα της Χαβάης και βρίσκετε το νησί Oahu!!!
Η Χαβάη ονομάζετε στην γεωλογική "γλώσσα" Hot spot, δηλαδή καυτό σημείο, διότι έχει ενεργά ηφαίστεια τα οποία δεν συνδέονται άμεσα με τις τεκτονικές πλάκες, στις οποίες βρίσκονται τα υπόλοιπα ηφαίστεια στον Ειρηνικό ωκεανό!!!

Στην φωτογραφία φαίνεται στο κέντρο του Ειρηνικού ωκεανού, η Χαβάη (Hot Spot), η οποία ξεχωρίζει (ηφαιστειακά) από τα υπόλοιπα ηφαίστεια!!!Βλέπουμε λοιπόν, ότι η Χαβάη (ηφαιστειακά αλλά και γεωγραφικά) βρίσκετε στο κέντρο του Ειρηνικού ωκεανού ή δακτυλιδιού της φωτιάς!!! Οπότε συμπεραίνουμε : με βάση, τα όσα αναφέραμε παραπάνω, δηλαδή της έννοιας φωτιάς-θυσίας και νερού-Νέας Εποχής αλλά και αν το συνδυάσουμε με την επίσκεψη του ..David στην Χονολουλού, ότι έχει σχεδιαστεί (στο παρελθόν) μια μελλοντική θυσία, που σχετίζετε με την Χονολουλού!!! Καλό είναι να αναφέρω ότι η Χονολουλού έχει το προσωνύμιο << Σταυροδρόμι του Ειρηνικού>>!!! Σταυροδρόμι (+) = σταυρός (+) = στόχος (+)!!!
Ποιος είναι αυτός(που έχει σχέση με την Χονολουλού) και θα πρέπει να θυσιαστεί για να ολοκληρωθεί το ..χάος και μετά να επέλθει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;; μα φυσικά ο σημερινός πρόεδρος Της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα!!!
Για να ολοκληρωθεί το σχέδιο των Ιλλουμινάτι (χάος), θα έπρεπε να βρούνε (για την θυσία) έναν άνθρωπο που να έχει γεννηθεί στην Χαβάη (Χονολουλού), να ανήκει στην μαύρη φυλή, να έχει κάποια σχέση με το Ισλάμ, να έχει καλή εμφάνιση, να έχει πανεπιστημιακές σπουδές, γενικότερα να μπορεί να έχει το προφίλ του ισχυρού ηγέτη και να εμπνέει εμπιστοσύνη και ελπίδα και να τον κάνουν πρόεδρο των ΗΠΑ!!! Όλα αυτά τα προσόντα, τα βρήκανε στο πρόσωπο του Μπάρακ Ομπάμα!!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Μόνο το 3% του πληθυσμού της Χαβάη αποτελείτε από ανθρώπους της μαύρης φυλής, άρα οι Ιλλουμινάτοι, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα ήταν πιο εύκολο να ψάξουν (για την θυσία τους) ένα άνθρωπο από το υπόλοιπο 97% του υπόλοιπου πληθυσμού!!! Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους και ότι σκόπιμα επέλεξαν έναν άνθρωπο της μαύρης φυλής και μάλιστα με (υποτιθέμενες) θρησκευτικές ρίζες στο Ισλάμ!!! Και ο λόγος είναι ο εξής : To σύνθημα των Ιλλουμινάτι «από το παλαιό στο καινούργιο»ή «από το μαύρο στο άσπρο», άρα κατανοούμε ότι ό Ομπάμα είναι ο μαύρος ηγέτης (αντιπρόσωπος του παλαιού συστήματος) που θα πρέπει να θυσιαστεί για να έρθει ο ..David που είναι ο άσπρος ηγέτης (αντιπρόσωπος του νέου συστήματος)!!! όσο πιο πολύ, οι Αμερικάνοι αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, στηρίξουν τις ελπίδες τους στον Ομπάμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το σοκ, που θα δημιουργηθεί μετά την εξόντωσή του!!! Συγκεκριμένα θα επέλθουν (κυρίως μέσα στην Αμερική) ρατσιστικές και θρησκευτικές συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε κοινωνικό και οικονομικό ΧΑΟΣ!!! Τα χρηματιστήρια θα κατρακυλήσουν και τότε οι ηγέτες αλλά και οι λαοί του πλανήτη θα βρεθούν σε ένα πολύ μεγάλο ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!! Αναγκαστικά τότε ο ΟΗΕ, θα αναβαθμιστεί στο ρόλο της άτυπης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στην οποία θα συμπεριληφθούν όλα τα κράτη, και όλοι οι οργανισμοί (ΝΑΤΟ, ΕΕ, κ.λπ.)!!! το τι θα γίνει μετά…..θα τα πούμε σε επόμενα κεφάλαια!!!

Ας δούμε την ιστορική απόδειξη της ανθρωποθυσίας στην Χαβάη
Ιστορικά, η Χαβάη είχε μεγάλη παράδοση στις ανθρωποθυσίες μέχρι τον 18ο αιώνα, που καταργήθηκαν επίσημα από τον τότε βασιλιά Kamehamexa II, αφού βέβαια είχαν προηγηθεί πολλές αποστολές εκχριστιανισμού από καθολικούς ιεραποστόλους!!! Μάλιστα, ο μετέπειτα βασιλιάς Kamehamexa III βαπτίστηκε και ο ίδιος χριστιανός!!! Οι παραδόσεις αναφέρουν ότι το σύστημα (Kapu), δηλαδή της κληρονομικότητας του αξιώματος του αρχηγού της φυλή, αλλά και η πρακτική των ανθρωποθυσιών, μεταλαμπαδεύτηκε στην Χαβάη, μάλλον από μια ομάδα ανθρώπων που είχαν έρθει με σχεδίες (βάρκες) από την Ταϊτή, που ως γνωστών, η Ταϊτή φημίζεται για τις σατανιστικές τελετές Βουντού!!!

Στην φωτογραφία βλέπετε το νησί Oahu, στο οποίο βρίσκετε η πρωτεύουσα της Χαβάη , Χονολουλού!!!
Αν προσέξετε το σχήμα του μοιάζει με ένα "τέρας" που έχει ανοίξει το στόμα του και ετοιμάζετε να καταβροχθίσει "κάτι" ή κάποιον!!! Για περισσότερες πληροφορίες ψάξτε στην Wikipedia (Χαβάη)!!!

Τι μας διδάσκει η Αμερικάνικη ιστορία
Στην Αμερικάνικη ιστορία υπάρχουν επίσημα καταγεγραμμένες, 4 δολοφονίες Αμερικανών Προέδρων ( Αβραάμ Λίνκολν, Τζαίημς Γκάρφιλντ, Ουίλιαμ ΜακΚίνλεϋ, Τζον Κένεντι)!!! Έχει γίνει 1 απόπειρα δολοφονίας (Ρόναλντ Ρέιγκαν)!!! Έχουν επίσης δολοφονηθεί τουλάχιστον 2 μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες (Ρόμπερτ Κένεντι και Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ)!!!
Η ειρωνεία είναι, ότι ο Μπάρακ Ομπάμα ταυτίζετε (με παρότρυνση από τους συμβούλους του και των ΜΜΕ) με τους Αβραάμ Λίνκολν, Τζον Κένεντι και Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ (τρείς πολιτικές προσωπικότητες που έχουν δολοφονηθεί)!!!
Περίεργες συμπτώσεις.…
Ο Μπάρακ Ομπάμα (πριν γίνει πολιτικός) ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, το ίδιο ίσχυε και για τον Αβραάμ Λίνκολν!!!
Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι άνθρωπος μαύρου χρώματος, όπως ήταν και ο πολιτικός Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ!!!
Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ- Η εκλογή του Τζον Κένεντι (1960-1963), συνέπεσε με την 44η εκλογική αναμέτρηση, από την αρχή της Αμερικάνικης ιστορίας!!! Καλό είναι να αναφέρουμε ότι το 1960, για πρώτη φορά έλαβαν μέρος στις εθνικές εκλογές, η Χαβάη και η Αλάσκα!!!
Ο Μπάρακ Ομπάμα αντιμετωπίζει μια κατάσταση πυρηνικής απειλής (κυρίως από την Βόρεια Κορέα) και ο Τζον Κένεντι αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση (από την Κούβα)!!!
Ένας από τους βασικότερους συμβούλους του Μπάρακ Ομπάμα, είναι ο Zbigniew Kazimierz Brzezinski, o οποίος ξεκίνησε σαν σύμβουλος του Τζον Κένεντι και έγινε ο σύμβουλος όλων των μετέπειτα (της Δημοκρατικής παράταξης) προέδρων!!! Ο αντίστοιχος σύμβουλος (της Ρεπουμπλικανικής παράταξης) προέδρων ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ!!!
Ο Μπρενζίσκι και ο Κίσινγκερ, αν και μερικές φορές "φαίνεται" να διαφωνούνε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ουσιαστικά δουλεύουν για το ίδιο "αφεντικό", δηλαδή είναι και οι δύο, διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος!!! Η πολιτική των ΗΠΑ, καθορίζετε από την οργάνωση-παράρτημα των Ιλλουμινάτι, το CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) που εδρεύει στην Νέα Υόρκη!!! Ο σημερινός πρόεδρος του CFR, είναι ο David Rockfeller!!! Μην ξεχνάμε ότι στην Νέα Υόρκη βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ!!!
Το πραγματικό κέντρο εξουσίας των Ιλλουμινάτι (Εωσφοριστών) βρίσκετε στην Αγγλία (Λονδίνο), κάτω από την κάλυψη του Βασιλικού Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων!!! Ο σημερινός αρχηγός των Illuminati, είναι ο Sir Evelyn de Rothschild, πατέρας του David Mayer de Rothschild!!!
Για να δούμε τι έχει να μας πει και ο Καθηγητής ιστορίας, του Πανεπιστημίου Τζόρτζταουν Κάρολ Κούιγκλει (Μέντορας του Μπιλ Κλίντον) :
«Το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι το αμερικανικό παράρτημα μιας εταιρείας που ξεκίνησε από την Αγγλία ... (και) ... πιστεύει ότι τα εθνικά σύνορα θα πρέπει να εξαλείφουν για να ιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.>>
Απόσπασμα από το βιβλίο του "Τραγωδία και Ελπίδα"

Ας κλείσουμε αυτή την μικρή παρένθεση και ας επιστρέψουμε πάλι στο θέμα μας που είναι η "θυσία" του Ομπάμα!!!
Δείτε το παρακάτω κινηματογραφικό τρέιλερ της ταινίας ¨2012¨
Προς το τέλος του βίντεο, βλέπετε ένα τεράστιο κύμα να παρασέρνει το αεροπλανοφόρο (Κένεντι CV-67), πάνω στον Λευκό Οίκο!!! Ποιο είναι το κρυφό μήνυμα αυτής της καταστροφικής εικόνας;;; Το κύμα (νερό) συμβολίζει τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θα έρθει μετά το 2012, αφού πρώτα έχει ρίξει Το αεροπλανοφόρο (Κένεντι CV-67) πάνω στον Λευκό Οίκο, δηλαδή η "κατάρα" των Κένεντι πέφτει πάνω στον Λευκό Οίκο!!! Η "κατάρα" που πέφτει στον Λευκό Οίκο, "μεταφράζετε" σαν ο θάνατος που χτυπάει τον Λευκό οίκο, δηλαδή την επερχόμενη εξόντωση του Αμερικανού προέδρου, αλλά και την τελική αποδυνάμωση των ΗΠΑ και τη δημιουργία μιας άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης με επίκεντρο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και επικεφαλή, τoν Αντίχριστο!!!

Ας σταθούμε για λίγο ακόμα στην Χαβάη
Υπάρχουν κάποιες αναφορές, ότι η Χαβάη συνδέετε αστρονομικά με το άστρο Σείριος και ότι υπάρχει και κάποια σύνδεση με το Ελληνικό νησί της Δήλου!!! Επειδή δεν κατέχω αστρονομικές γνώσεις, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω αυτές της πληροφορίες!!! Σας δίνω "τροφή" για περαιτέρω έρευνα!!! Αυτό που μπορούμε όμως να αναφέρουμε και που μπορεί να έχει κάποια σχέση με τις παραπάνω πληροφορίες είναι ότι το στην Χαβάη πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2006 το «24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πνευματικής Αφύπνισης» και τον Αύγουστο του 2007 έγινε στην Ελλάδα το «3ο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης» που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το (ιδιωτικό πανεπιστήμιο) Angels House University!!! Καλό είναι στο σημείο, αυτό να αναφέρουμε ότι ο Ομπάμα γεννήθηκε μήνα Αύγουστο (4-8-1962), όπως κα ο ..David (25-8-1978)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Θαλάσσιο Δράκο, που σχηματίζεται από μια συστάδα κοραλλιογενών νησιών!!! Αυτό το "σύμβολο" μας δείχνει την παρουσία του "κακού" στην συγκεκριμένη περιοχή!!! Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη περιοχή, για να κάνει ..ο David το θαλάσσιο ταξίδι του!!! Λίγα λόγια για τα υπόλοιπα 5 νησιά
Όλα τα νησάκια ήταν ή είναι ακόμα αποικίες των μεγάλων δυνάμεων (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Γερμανία). Στον Ά και ΄Β παγκόσμιο πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν για στρατιωτικούς σκοπούς (ναυτικές βάσεις και αεροδρόμια)!!! Τα περισσότερα από αυτά τα νησιά έχουν πάθει ζημιές από σεισμούς, τυφώνες, αλλά και από τις πυρηνικές δοκιμές που γινόντουσαν την δεκαετία του 1950, κυρίως από τις ΗΠΑ!!!
(Λόγο των πυρηνικών δοκιμών, που γινόντουσαν στον ειρηνικό ωκεανό, σχηματιζόντουσαν ραδιενεργά νέφη, τα οποία κατακάθονταν πάνω σ’ αυτά τα νησάκια, ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν κατάλοιπα ραδιενέργειας)!!!


Πριν (ο ..David) φτάσει στον τελικό του προορισμό, που βρίσκετε στο Σύδνεϋ (Αυστραλία), περνάει από τα Νησιά του Σολομώντα και πιο συγκεκριμένα, διασχίζει την θάλασσα του Σολομώντα!!! Η θάλασσα του Σολομώντα συμβολίζει την είσοδο του ..David, στο εσωτερικό μέρος του μελλοντικού ναού του Σολομώντα, στον οποίο ναό (αφού πρώτα καθίσει στον θρόνο του) θα αποκαλύψει δημόσια την "θεϊκή" του ιδιότητα!!!

Τέλος, (ο ..David) θα καταλήξει στο Σύδνεϋ και πιο συγκεκριμένα στην περίφημη Opera House, η οποία συμβολίζει Φυσικά, την τελική εκθρόνιση του Αντίχριστου!!!

Συνεχίζεται…… (μέρος γ’ του ταξιδιού)…. σύντομα!!!