Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΜΕΡΟΣ 3ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (γ' μέρος)

Το ταξίδι του ..David, έχει σαν τελικό προορισμό, την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα την Opera House, στην πόλη του Σίδνεϊ!!! Προτού όμως καταλήξει (ο ..David) στην περιβόητη Opera House, θα περάσει πρώτα, κάτω από την γέφυρα Harbour Bridge (γέφυρα του λιμανιού), που είναι η κύρια είσοδος στο κεντρικό λιμάνι (στο οποίο βρίσκεται η Opera House)!!!

----------Η γέφυρα Harbour Bridge (γέφυρα του λιμανιού)
Το 1912, ο John Bradfield, διορίστηκε πρώτος μηχανικός του έργου της γέφυρας, ο οποίος στήριξε την ιδέα της κατασκευής της, σε μια παλιότερη γέφυρα που υπήρχε (και υπάρχει ακόμα) στην Νέα Υόρκη και ονομάζετε Hell Gate Bridge, δηλαδή στα Ελληνικά μεταφράζετε σαν η γέφυρα-Πύλη της Κολάσεως!!!
Ο John Bradfield ήταν αρμόδιος και για τον καθορισμό των Παραμέτρων της διαδικασίας υποβολής προσφορών. Τον διαγωνισμό τον κέρδισε η Βρετανική εταιρία Dorman Long & Co Ltd. Η κατασκευή της γέφυρας (Harbour Bridge) ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου του 1923 και ολοκληρώθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1932, επίσημα όμως λειτούργησε στις 19 Μαρτίου του 1932!!! Στην κατασκευή αυτής της γέφυρας συμμετείχε και η Βρετανική εταιρία John Burnet & Co με έδρα την Γλασκόβη (Σκωτία)!!! Ο John Bradfield επέβλεψε όλη την διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής της γέφυρας!!! Καλό είναι να αναφέρουμε ότι η κατασκευή της γέφυρας συνέπεσε με την κατασκευή ενός συστήματος υπόγειων σιδηροδρόμων, στο Σίδνεϊ, του CBD, γνωστό στις μέρες μας ως City Circle, και η γέφυρα ήταν σχεδιασμένη με αυτό το πνεύμα!!!

----------Στην φωτογραφία βλέπετε την
Hell Gate BridgeΑυτή η (σιδηροδρομική) γέφυρα βρίσκετε στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο Manhattan Island!!! Μην λησμονείτε ότι στο Manhattan Island βρίσκεται και τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ!!! Οι κατασκευαστές αυτής της γέφυρας, θεωρούν ότι είναι τόσο γερή, ώστε μπορεί να αντέξει ..1000 χρόνια!!! Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι Ιλλουμινάτι θεωρούν ότι η αυτοκρατορία τους, θα κρατήσει 1000 χρόνια!!! Και ο Χίτλερ έλεγε ότι η αυτοκρατορία του (Γ’ Ράιχ) θα κρατούσε 1000 χρόνια (στην πράξη όμως κράτησε μόνο λίγα χρόνια)!!!
Συμπεραίνουμε λοιπόν από όλα τα παραπάνω ότι η Harbour Bridge, σχετίζετε με την Hell Gate Bridge ή καλύτερα η Harbour Bridge είναι η Hell Gate Bridge No 2!!! Συμβολικά, περνώντας ο ..David κάτω από την Harbour Bridge, περνάει μέσα από τον προθάλαμο του ναού του Σολομώντα, δηλαδή παίρνει το πολιτικό βάπτισμα (ΟΗΕ)!!!

Ο τελικός προορισμός του ..David είναι η Opera House, η οποία συμβολίζει την τελική εκθρόνιση του (Ναός του Σολομώντα-θρησκευτικό βάπτισμα)!!!


--------------------OPERA HOUSE-SYDNEY
Αυτό το (εξπρεσιονιστικού μοντέρνου σχεδιασμού) κτήριο, για τους Αυστραλούς συμβολίζει το Σίδνεϊ και γενικότερα την Αυστραλία!!! Για την εωσφορική φιλοσοφία όμως , αυτό το κτήριο συμβολίζει το κεφάλι ενός Δράκου(Σατανάς)!!! Στην φωτογραφία διακρίνονται τα μεγάλα αστραφτερά του, μάτια!!! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον δράκο από την πίσω πλευρά!!!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό κατασκευής της Opera House ψάξτε στην Wikipedia (Opera House)!!! Για να αντιληφθείτε την σπουδαιότητα αυτού του έργου, θα σας αναφέρουμε χαρακτηριστικά, ότι τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το 1973 από την ίδια την βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β’!!! Στο σημείο αυτό, καλό είναι να αναφέρουμε ότι το έτος 2000, στο Σίδνεϊ, πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που σηματοδότησαν την έναρξη της Νέας Χιλιετίας!!! Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια από τις μεγαλύτερες Μασονικές Στοές του πλανήτη, που εδρεύει στο Σίδνεϊ (μέσα σε ένα ουρανοξύστη κοντά στο κεντρικό λιμάνι)!!!
Είδαμε στο παραπάνω βίντεο την σύνδεση της πόλης του Σίδνεϊ, με την μυστική οργάνωση της Μασονίας, ας δούμε όμως πως συνδέετε η πορεία που θα ακολουθήσει ο ..David (2009-2010), με την πορεία που ακολούθησε νωρίτερα (2008), ο νέος Πάπας (Βενέδικτος 16ος)!!!
Ο αρχικός προγραμματισμός του ταξιδιού του ..David ήταν να ξεκινήσει τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2009, με αφετηρία τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα το Σαν Φρανσίσκο (σε αυτήν την πόλη καλό είναι να σας υπενθυμίσουμε ότι υπογράφτηκε το 1945, η δημιουργία του ΟΗΕ και ολοκληρώθηκε με την κατασκευή του κτηρίου του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη)!!! Ο Πάπας (Βενέδικτος 16ος) τον Απρίλιο του 2008 επισκέφτηκε τις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη) και μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε και το κτήριο του ΟΗΕ!!!

Στην φωτογραφία βλέπετε την συνάντηση του Πάπα, με τον Γ.Γ του ΟΗΕ (Μπαν Γκι Μουν)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Πάπα (Βενέδικτο 16ο) να απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη του ΟΗΕ, από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ!!!
Ο Πάπας, μιλώντας (στα γαλλικά και στα αγγλικά) από το κεντρικό πράσινο, μαρμάρινο βήμα της γενικής συνέλευσης, ζήτησε σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, περισσότερες προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και τέλος ζήτησε την ενίσχυση της συλλογικότητας της διεθνούς κοινότητας!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την ομιλία του Πάπα Βενέδικτου 16ου που πραγματοποιήθηκε (στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ) στις 18 Απριλίου 2008 και κράτησε περίπου 30 λεπτά!!!
Στην ίδια αίθουσα, ο Γ.Γ Μπαν Γκι Μουν δήλωσε στις 23 Σεπτεμβρίου : "Αναγνωρίζουμε όλοι τους κινδύνους από την παρούσα κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε διεθνή οικονομική κρίση. Διεθνή ενεργειακή κρίση. Διεθνή διατροφική κρίση. Αντιμετωπίζουμε επίσης μία κρίση διαφορετικού είδους...μία πρόκληση της παγκόσμιας ηγεσίας"
O Μουν υπογράμμισε ότι υπάρχει κίνδυνος εξαιτίας του γεγονότος ότι άρχισε να υπάρχει «εσωστρέφεια» σε χώρες σε μία περίοδο που οι διεθνείς προκλήσεις απαιτούν περισσότερο από ποτέ πολυμερείς λύσεις». Απαιτείται Διεθνής Δράση για όλα, από την επίλυση των κλιματικών αλλαγών μέχρι την μείωση της φτώχειας και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. «Εάν υπήρχε ανάγκη ποτέ για έκκληση για συλλογή δράση, έκκληση για παγκόσμια ηγεσία, είναι τώρα», είπε ο κ. Μουν!!!

Ο Πάπας Βενέδικτος 16ος (μετά από 3 μήνες περίπου από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ) επισκέφτηκε στις 13 Ιουλίου (2008) την Αυστραλία!!! Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε την πόλη του Σίδνεϊ για να παραστεί στην (23η ) Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας, η οποία καθιερώθηκε από τον προηγούμενο Πάπα (Ιωάννη Παύλο Β’, το 1984) και από τότε πραγματοποιείτε σε διάφορα πόλεις του πλανήτη, κάθε δύο με τρία χρόνια!!! Ο Πάπας Βενέδικτος 16ος έφτασε αεροπορικώς την Κυριακή (13 Ιουλίου) σε στρατιωτικό αεροδρόμιο του Σίδνεϊ και από εκεί μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο στην εξοχή (μια τοποθεσία 45 λεπτά έξω από την πόλη, που ανήκει στην Καθολική οργάνωση Opus Dei)!!! Μετά από περίπου 4 μέρες ξεκούρασης, ο Πάπας κατέβηκε στο κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ και συμμετείχε σε μια σειρά εκδηλώσεων που κράτησαν μέχρι τις 21 Ιουλίου (την μέρα αναχωρήσεως του Πάπα για Ρώμη)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Πάπα Βενέδικτο 16ο μέσα στο ειδικό αμαξάκι του (pope mobile)!!!
Στην φωτογραφία βλέπετε να προβάλετε το πρόσωπο του Πάπα στον αριστερό πυργίσκο της Harbour Bridge!!!Βλέπετε τον Πάπα, να βρίσκετε πάνω σε ένα πλοίο, που περνάει κάτω από την Harbour Bridge με κατεύθυνση το κεντρικό λιμάνι!!! Ο Πάπας (2008) προετοιμάζει το "έδαφος" για την μελλοντική είσοδο του ..David (2009-2010) στο Σίδνεϊ!!!Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το πλοίο (που βρίσκετε ο Πάπας) σε μια περιοδεία μέσα στο κεντρικό λιμάνι που διήρκεσε 45 λεπτά περίπου!!! Στην φωτογραφία ο Πάπας, με φόντο την Opera House ή καλύτερα, με φόντο τον "Δράκο"!!!Στην παρακάτω αεροφωτογραφία διακρίνετε την λαοθάλασσα κόσμου (κυρίως νεολαίας), που ταξίδεψε από όλα τα μέρη του πλανήτη για να παραβρεθεί σε αυτές τις καθολικές εκδηλώσεις!!! Υπολογίστηκε ότι στην συγκεκριμένη συγκέντρωση παραβρέθηκαν πάνω από 150000 άτομα!!!Οι κενοί δρόμοι (ανάμεσα από το πλήθος) έχουν επισημανθεί με εικονικές κόκκινες και κίτρινες γραμμές, για να αντιληφθείτε καλύτερα τα σχήματα που σχηματίστηκαν!!!
1ο σχήμα :
βλέπουμε τις 2 κόκκινες γωνίες που τέμνονται μεταξύ τους!!! Αυτό το σχήμα παραπέμπει συμβολικά στον διαβήτη και γνώμονα, κλασικό σύμβολο του τεκτονισμού!!!

2ο σχήμα :
βλέπουμε μια πυραμίδα που σχηματίζετε από 3 κίτρινες γραμμές!!! Στο κέντρο της πυραμίδας βρίσκετε η εξέδρα, στην οποία βρίσκετε ο Πάπας!!!
Άραγε είναι τυχαίο που ο Πάπας, αλλά και η κορυφή της κίτρινης πυραμίδας "κοιτάνε" προς την Opera House (που θα είναι ο τελικός προορισμός του ..David);;; Για να δούμε τι είχε συμβεί στο παρελθόν, στο σημείο που είναι χτισμένη σήμερα η Opera House :

Το 1925 μ.Χ. Η Άννυ Μπέζαντ, διάδοχος της Ε. Μπλαβάτσκυ στη Θεοσοφία, προέβλεψε τη Δεύτερη Έλευση του Χριστού για το έτος εκείνο, και μάλιστα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας!!! Χτίστηκε και αμφιθέατρο που έβλεπε προς το λιμάνι και πολλοί είχαν αγοράσει θέσεις για να παρακολουθήσουν την άφιξη του Χριστού ... φυσικά ποτέ δεν εμφανίστηκε κανένας "Χριστός" ...τότε…!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε καλύτερα την εξέδρα, από όπου εκφώνησε την ομιλία του, ο Πάπας Βενέδικτος 16ος (χωρίς τις εικονικές κίτρινες και κόκκινες γραμμές) !!!
Σε κάθε ομιλία του, ο Πάπας Βενέδικτος 16ος , τονίζει την ανάγκη να προστατευθεί το περιβάλλον (κυρίως λόγο της υπερθέρμανσης του πλανήτη), γι’ αυτό και έχει λάβει τον χαρακτηρισμό του "πράσινου" Πάπα!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την <<ώρα της Γης>>, που είναι μια συμβολική κίνηση που εκτελείτε με το κλείσιμο των φώτων (1 μόνο φορά και για κάποια λίγα και συγκεκριμένα λεπτά κάθε χρόνο), πραγματοποιείτε από τον οποιοδήποτε (πόλη, κατάστημα, σπίτι, κ.λπ.) και που σκοπό υποτίθεται ότι έχει την ευαισθητοποίηση του κάθε πολίτη για το περιβάλλον (υπερθέρμανση του πλανήτη)!!! Αυτή η ιδέα προωθήθηκε από την Μη κυβερνητική οργάνωση WWF, με σήμα το panda (είδος ..αρκούδας), μια από τις πολλές βιτρίνες οργανώσεις των Ιλλουμινάτι και που πραγματικό σκοπό έχει τον μαζικό έλεγχο των πολιτών και την προώθηση της Παγκοσμιοποίησης!!!
Σε αυτό το σημείο, καλό είναι να αναφέρουμε ότι η Ώρα της Γης ξεκίνησε στο Σίδνεϊ το 2007, όταν περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα το Σάββατο 31 Μαρτίου 2007!!! Μόλις ένα χρόνο μετά, η Ώρα της Γης άγγιξε 370 πόλεις σε περισσότερες από 35 χώρες και η εκστρατεία εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα βιωσιμότητας Υπολογίζεται πως μεταξύ 50 και 100 εκατομμύρια άνθρωποι έσβησαν τα φώτα τους για την Ώρα της Γης το 2008!!! Παγκοσμίως γνωστά κτίρια και τοποθεσίες όπως η γέφυρα Golden Gate, το Κολοσσαίο, ο φωτεινός πίνακας της Coca Cola στην Πλατεία Times της Νέας Υόρκης, σκοτείνιασαν για μία ώρα!!! Τελευταία φορά, η Ώρα της Γης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 και υπολογίστηκε ότι συμμετείχαν (δυστυχώς) περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1000 πόλεις!!!

Ας επιστρέψουμε στο ταξίδι του Πάπα (στο Σίδνεϊ) και ας δώσουμε μεγάλη προσοχή στις παρακάτω φωτογραφίες!!!

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Πάπα Βενέδικτο 16ο, να μιμείται την εικόνα που βρίσκετε από πίσω του, προτάσσοντας το δεξί του χέρι!!! Ο Πάπας, με αυτήν την συμβολική κίνησή του, υποτίθεται ότι δοξάζει τον Ιησού Χριστό (που υποτίθεται ότι απεικονίζετε στην ζωγραφιά) και <<χρίζει>> τον εαυτό του θρησκευτικό εκπρόσωπό του!!! Στην συγκεκριμένη ζωγραφιά όμως, δεν απεικονίζετε στην πραγματικότητα ο Ιησούς Χριστός, αλλά ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία, προσέξτε την καταπληκτική ομοιότητα που υπάρχει ανάμεσα στο πρόσωπο του David Mayer de Rothschild με το πρόσωπο της παραπάνω ζωγραφιάς!!! Μπορείτε τώρα, να διακρίνετε τις ομοιότητες που υπάρχουν, ανάμεσα στην παραπάνω φωτογραφία του ..David Mayer de Rothschild και του αγάλματος, της παρακάτω φωτογραφίας!!! Το συγκεκριμένο άγαλμα (υποτίθεται) ότι απεικονίζει τον Πάπα Innocent X (6 Μαΐου 1574- 7 Ιανουαρίου 1655) και βρίσκετε στην Ρώμη (μέσα στο Καπιτώλιο, στην αίθουσα Horatii και Curiazi)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε όλα τα μέλη (25 αρχηγοί κρατών) της Ε.Ε, να υπογράφουν στις 29 Οκτωβρίου 2004, το πρώτο Ευρωπαϊκό σύνταγμα, κάτω από την <<σκιά>> του ..αγάλματος!!!
Στην ίδια αίθουσα (50 χρόνια πριν), στις 25 Μαρτίου 1954, υπογράφηκε από τα 6 αρχικά μέλη (Γαλλία, Δυτική Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο) η αρχική συνθήκη της δημιουργίας της τότε ΕΟΚ!!!
Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε ότι από την Ρώμη ξεκίνησε η περιβόητη Λέσχη της Ρώμης το 1968, ένας ιδιωτικός οργανισμός που αποτελείτε από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη (Χένρι Κίσινγκερ, Δαβίδ Ροκφέλερ, Τζορτζ Σόρος, κ.α.) και ασχολείται κυρίως με θέματα περιβάλλοντος (υπερθέρμανση του πλανήτη, κ.λπ.)!!!


Σχέσεις Βατικανού-οικογένειας Rothschilds
Στην οικογένεια των Rothschilds, έχει δοθεί από το Βατικανό, ο τίτλος <<Φύλακες των Θησαυρών του Βατικανού>>, με αυτήν τους την ιδιότητα (οι Rothschilds), έχουν πρόσβαση σε όλα τα μυστικά του Βατικανού αλλά κυρίως, έχουν τον διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του Βατικανού!!!
Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του 19ου αιώνα, ο Πάπας κατέληξε στους Rothschilds για να δανειστεί χρήματα. Οι Rothschilds ήταν πολύ φιλικοί με τον Πάπα, σε σημείο που ένας δημοσιογράφος να πει σαρκαστικά "ο Rothschild έχει φιλήσει το χέρι του Πάπα ... η συμφωνία έχει εκ νέου θεσπιστεί." Οι Rothschilds ,στην πραγματικότητα με την πάροδο του χρόνου, ήταν επιφορτισμένοι με το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου, του Βατικανού, στην Ευρώπη!!!

Ο ερευνητής Eustice Mullins έγραψε ότι οι Rothschilds ανέλαβαν όλες τις οικονομικές επιχειρήσεις της Καθολικής Εκκλησίας, το 1823. Σήμερα, όλες οι μεγάλες οικονομικές και τραπεζικές επιχειρήσεις, της Καθολικής Εκκλησίας, είναι ένα εκτενές σύστημα συνδυασμένο με τους Rothschilds και το υπόλοιπο διεθνές τραπεζικό σύστημα!!! Ολοκληρώνοντας το 3ο Μέρος : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (αποτελούμενο από τα α’, β’ και γ’ μέρη ) , να αναφέρουμε ότι αν και το ταξίδι του ..David ήταν να ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2009... δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, λόγω κάποιων….τεχνικών δυσκολιών (όπως ο ..David ισχυρίζεται...), παρόλα αυτά, αυτό το ταξίδι ετοιμάζετε και σύντομα θα ξεκινήσει!!! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στην ιστοσελίδα : theplastiki.com


Σύντομα κοντά σας με το 4ο Μέρος : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. φιλος μελετω εδω και 10 χρονια οτι συνεπαγεται με το παραπανω θεμα. Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι, ασχετα αν επαληθευτεις για τον παραπανω τυπο,τα επιχειρηματα σου ειναι πολυ σοβαρα και εχεις κανει τρομερη διεισδυση πανω στο θεμα. Ο τυπος ειναι πολυ υποπτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή